Wednesday, March 10, 2010

~kisah hr ini~

tinggal bbrp minit je lg hari ni..
tp aku nak cite gak apa yg berlaku kat aku pg td...

pg td, mr azam keje pg..pas smpai ofis dia, aku drive ke kg br...
nak cr bekpes...
sekali tu aku parking la kereta n nak cross jalan...
aku tgk sebelah kiri clear, sebelah kanan ada 2 buah kereta...
lepas je kereta tu, tnpa tgk kiri, aku cross terus...
pastu aku dr ada org menjerit...
rupa2 nya ada motor dtg dr sebelah kiri aku n zass langgar aku...
terjelepuk la aku kat tgh jalan tu...
seb baik xde apa2..bleh la bgn..
sambil memandang pd akak motor tu dan mintak maaf dgn dia..
time tu dia atas motor, x berenti, mulut bebel2 kat aku..
marah kat aku sbb aku x tgk kiri kanan sebelum melintas...
malu siut..org kat kedai mkn tu semua tgk aku...

pas aku beli kuih tu(time ni terketar2 jd badan aku)
aku nak lintas balik, ada akak 2 org tanya aku camana...
akak tu kata, apasal aku mintak maaf..
aku kata la sbb saya rs mmg salah saya...
tp akak tu kata, dia dah nmpak aku nak lintas jln..
tp kenapa dia x slow kan motor dia..dia laju gak n rempuh aku...
akak tu suruh aku balik ofis, minum air smbil selawat...

fuh..ketor2 aku td...kaki kiri aku rs mcm bengkak sikit..
kaki kanan tergesel sikit kat jln tp x berdarah la...
tangan kiri sakit sikit..
ofismate aku suruh aku g jumpa doctor...
tp aku mcm ala...malas nya...
pastu terus la aku x jumpa...
ptg td makin berdenyut rs...
ni rs dah ok sikit..jgn mlm ni makin sakit dah...

kenapa la agak nya aku ni lately kan..
nak kena mandi bunga agak nya...
erm......

adoi...mengantuk sudah...g.nite....

3 comments:

suhailina abu bakar said...
This comment has been removed by the author.
suhailina abu bakar said...

pikiran ke mana nana..mesti pk kat anak2 ek..hati2 lan kali..

~ana~ said...

tu la pasal ina...adoi la..hr ni kaki kanan aku jd lebam sikit..hu3x...