Monday, March 29, 2010

~layan gmbr pulak..~

as a promise...
nak tayang gmbr bday ajmal lak...
x banyak sgt pun ambik..
tp xpe la..at least ada gak gmbr kan...

date;27 mac 2010
venue; our house
time; 1400-1600

jemputan sekadar kawan2 rapat, jiran2 dan family members..
but ramai x dpt dtg...
tp majlis tetap berjalan dgn lancar..
alhamdulillah.....

menu; nasi ayam (tempah) sate(tempah), mini cupcake coklat (buat sendiri) kek pisang (beli)kek buah (MIL bg-thanks mama), buah oren, sosej+timun(buat sendiri)

ops..x lupa juga, bday cake, choc walnut from SR seperti biasa di sponsor oleh my sis (thanks a lot ya..)

thanks to MIL dan babysitter ajmal & aqil sbb sudi pinjam kan bekas2 besar utk hidang makanan...almaklum la..saya ni masih lg terhegeh2 dlm mengumpul pinggan mangkuk dan periuk belanga..jadi nya, x banyak la perkakas yg besar2 yg saya ada...

erm..sgt sedib my mum x dpt nak dtg...kurang sihat..my MIL also...kurang sihat..letih skit la sbb xde sapa nak tlg...nasib baik ptg jumaat tu my cousin sanggup dtg dr kuala lipis (thanks joe) utk tlg saya...dan pd hari berlangsung nya majlis tu, my sis(thanks sbb basuh mangkuk2 tuh), my brother, SIL , BIL ada dtg menolong...MIL pun dlm x sihat, tlg gak buat keje..hu3x...

erm..bday boy lak, jumaat mlm tu, kul 1230 br dia tdo...sbb ada my cousin melayan dia...pastu asyik duk kata cantik2 bila tgk rumah yg dah siap di hias...pagi2 tu bgn, adoi..selsema la plak..seb baik dia x buat perangai sgt...alhamdulillah nmpak je kek bday dia, dia sgt excited..x sabar2 nak potong....

ada cerita sebenar nya di sebalik kek tu..nnti2 bila saya senang, saya cerita...

owh..dah panjang sgt la plak cite nya..td kata nak tayang gmbr....ok la..okla...layan gmbr lak ye..


door gift preparation..(buat jumaat mlm tuh..hu3x..)
bday boy di pagi hari...

makanan...

makanan lagi...
sosej cucuk selang seli dgn timun..laku gak nih..dpt idea dr pcm...
cake...

excited nak potong cake...
x abis2 dgn peace dia tu...









bday boy dgn mama nya yg sungguh selekeh pd hari tu...hu3x...

ada bbrp lg gmbr tp nak cepat ni...xpe la..cukup la kan dgn yg ada tu....
apa lg nak cerita ye...xde apa dah kot....
erm..terima kasih la pd yg beri hadiah...dan juga cash money utk ajmal..
owh..tetiba kehilangan idea...

5 comments:

Nana said...

lawa nye kek ajmal..happy birthday ek..ops happy belated birthday

Afne said...

happy belated birthday. cntk kek tu.

sori ajmal, auntie+hana+haziq tak dpt join sbb uncle eddy sbk layan badminton kt stadium bkt jalil.

~ana~ said...

thanks nana....

~ana~ said...

thanks afne..next time kita jumpa kat play ground erk...

Aunty Sity said...

Happy birthday Ajmal..
Sorry aunty sity x dpt dtg..
nnt aunty dtg rumah bwk present,k. ;)