Tuesday, March 23, 2010

~selamat pengantin baru-ct & sayful~

ni cite hr sabtu..
akhirnya..my best buddy dah kawin...
dah lama diaorg couple..
kawin gak akhirnya....

actually ct dah kawin minggu lepas kat my hometown, trg..
but aku xleh nak balik, so dtg belah lelaki je....
last week hanya wakilkan mak aku je pegi...
last minit mr azam ambik cuti hr sabtu...
kalau x, dia kena keje gak...
so, since dia cuti..bleh la aku pegi kan..
kalau x, susah gak nak bw 2 hero tu pg...

wedding ni diaorg buat kat Kg Pengantin, kat Danau Kota..
erm..danau kota ke setapak erk situ tu?
what ever la kan....
tmpt tu cantik but jalan nak masuk ke tmpt tu x ok la...
tp puas hati la.makanan pun ok...tmpt selesa...

okla..layan gmbr plak...
ct mcm biasa...dia xnak muka dia masuk blog...
so, layan gmbr sekitar majlis la ye...
pastu ada sekeping dua gmbr pengantin x nmpak muka...:)
layan je la...


pelamin...


sekitar majlis




kek..


ada live band jugak..


pengantin....


pengantin lagi...

door gift


owner blog harus ada...


close up sikit....dah nak balik dah ni.....

to ct...
selamat pengantin baru..
aku sgt terharu beb..kawin gak korang akhirnya..
moga kekal bahagia hingga ke akhir hayat..
aku sentiasa mendoakan yg terbaik utk korang...

to sayful..
jaga kawan saya baik2 ye....:)

7 comments:

SyaNa said...

salam..awat tak tegur??
ari tu saje wat family gathering
len kali kalo nmpk tegur tau :)

~ana~ said...

syana, kita segan kot awak x kenal kita..heh3x...

mama_umar said...

lorr ana..xnmpk pon muke panten tu..hehehe,xperlah..yg penting owner blog mesti enterprem,hahaaha

Nana said...

simple pelamin dia tp lawa
nape xamik gambo pantin dekat2?

~ana~ said...

zety-pengantin xmo enterprem di blog saya..hah3x...tu la..yg penting owner blog kena enterprem...

nana-gmbr dgn pengantin ada ambik tp dia x kasi kuar kan muka dia kat blog..hah3x..

Afne said...

sila amik award ;)

Sity Sha said...

since it was my happiest day,i dun mind if u post my photo.
btw,thanks for coming.
mmg pon jln mau masuk tu teruk,first pegi tgk tempat tu cam x percaya jek location nye kat situ..