Monday, March 15, 2010

~thanks akak..~

blog aku ni kan....
kalau cite pasal accident..accident je utk 2-3 entry berturutan...
kalau cite pasal masak..masak je...
dah nak buat camana kan..
semua nya terjadi secara berturutan..hu3x.....

kali ni nak ucap terima kasih kat SIL aku..
dia belikan bj tdo ni utk ajmal...
aku mmg suka bj tdo gini...
x prefer sgt yg jenis sarung dan lengan panjang..
suka yg jenis butang tengah dan lengan pendek...
almaklum la..ajmal kuat berpeluh....
so, mmg kena cr lengan pendek la...

tp kan, bj gini susah la nak cr..
1st aku jumpa yg jenis petak2...jumpa kat jusco ou...
ms tu sj beli sehelai nak test ok ke x dgn ajmal...
tgk ok la plak..kain dia fully cotton..
pastu g cr dah xde...
intai gak kat jusco mv, ada beli selai tp kain dia kureng...mcm licin sikit..
bkn fully cotton....panas sikit la kan...
pastu ada beli kat jusco mv gak..
time tu nak cepat, x belek2 pun..rupa2 nya lengan panjang...licin sikit gak kain dia...
erm..pakai je la...
pastu ada beli sehelai yg murahan kat pasar pagi bndr tun razak...
ok gak tp kain dia nipis sikit....

hr sabtu br ni, abg aku ajak lepak umah dia..
mr azam keje pg...
so, dia ajak g umah dia...
smpai2 tu, tgk adini terus g ambik bj tu kasi kat ajmal..
thanks ye kak....

ajmal lak, pas mandi ptg tu, terus nak pakai bj ni..
x sempat basuh pun..hu3x....

susah betul nak ambik gmbr ajmal..asyik lari ke sana sini...hu3x...
malas nak buat caption..
layan gmbr je la ye...

4 comments:

itangmanih said...

amboi,siap ada entry khas lg tu...wakakaka...welcome anyway..saje jln2 kt damas tu..asalnya nk mkn,tp bile jln2 tu nmpak lk bj tido ni ha..sblm ni penah beli kt the curve..kainnya mmg elok & tahan...even agak pricey tp berbaloi la..leh pakai lama...pastu akak beli design yg unisex..so pasni Adam pun leh pakai...wakakaka

~ana~ said...

ha ha ha..excited punya pasal...

mama_umar said...

nmpk sejuk & comfy baju tdo ajmal tu =)

~ana~ said...

tu la zety...kain dia lembut je...prgang kain pun rs best je...