Friday, March 12, 2010

~thanks nor~

semlm check peti surat kat umah, dpt surat...
isi nya....gmbr dan cd gmbr aqil..
thanks to nor sbb siap cuci lg gmbr nih...
nor ni kawan saya dr sekolah menengah lg..
hr tu dia dtg melawat saya semasa saya bersalin kan aqil...
pastu dia ambik gmbr kami..
tp x banyak pun sbb aqil nak tdo time tuh...
ms tu aqil br umur nya 3 hr...

nor ni kan...sungguh rajin...
supermommy...
keje dah ok tp masih lagi rajin ambik tempahan chocolate, cupcakes..
dan juga seorg photographer yg hebat..siap ambik tempahan utk photography lg tuh...
tabik betul la kt nor ni...rajin gilos....
dah la rajin, kreatif lak tu..hu3x....
bila la saya nak jd rajin mcm dia..hu3x...

gmbr saya dah siap masuk album br terhegeh2 nak tangkap balik pastu letak sini..
padahal bleh je ambik dr cd kan..
teruja sbnar nya sbb gmbr tu cantik sgt...
cd tu saya simpan dulu..
x tgk pun lg..
anyway, thanks ye nor...
ni blog photography dia dan ni lak blog masak2 dia...

4 comments:

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

cantik2 gmbr baby dia amik ... time tue baby syiokk jer lena yer ;-)

~ana~ said...

tu la kak d...cantik kan...

Norry said...

Nana, jgn puji sgt, malu keke. setiap orang mesti ada kelebihan dan kekurangan masing2 yang Allah kurniakan

~ana~ said...

nor, ala...nana cakap yg betul apa..sambil2 tu, duk promote produk nor jugak..heh3x...