Thursday, March 25, 2010

~You are invited to the Gatsby Deodorant Street Fair on 17 April~

korang ingat x lg entry saya yg ini....
tq Nuffnang...
finally i got invitation from nuffnang..
since dah buat entry pasal street fair tu..
saya asyik tertunggu2 email invitation from nuffnang..
sgt excited ok...
x sabar nak tunggu 17 April ni...harap2 xde apa hal lain la nnti...
email ni saya dpt hr isnin br ni..
tp sbb nak ada entry lain yg ada buat..so tu yg entry ni jd lmbt sikit..:)




kecik la plak gmbr nya..tp xpe la..janji ada gmbr....
hu3x..x sabar nya mau ke sana...

so, kawan2, jumpa anda nnti ye..:)
tegur2 la saya jugak..saya ni susah sikit kalau nak start..
but once dah kenal...terover ramah plak...,hu3x...

2 comments:

mama tisya said...

jmpe nanti ..insya allah

~ana~ said...

ok sis..c u there...