Thursday, April 8, 2010

~ajmal & aqil~

dah lama rs nya gmbr ajmal bersama aqil x masuk blog ni...
so, khas utk tatapan tok ma, tok ki, auntie2 dan uncle yg berada jauh di mata tp sentiasa dekat di hati...hu3x...





































ajmal irfan;
dah banyak perkataan dia bleh sebut..
cakap pun alhamdulillah x pelat....
sgt syg kat adik dia
sibuk nak g school..pantang nmpak school bus..suruh berenti kan dia kat situ, nak naik bus g school..

aqil raziq;
dah reti nak senyum..selama ni asyik kelat je muka..hu3x
mulut x kuar bising sgt..ada emas kot dln mulut aqil..:)
seminggu ni, bila meniarap, asyik nak naik kan bontot dan dada..mcm nak merangkak...
kul 530 pg dah bgn....ajak org main dgn dia..hu3x...

tu je la sedikit sebanyak perkembangan hero saya tu..

5 comments:

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

mai aiiii pipi si adikkkkkkkkkkkkkkkkkkk gebunyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ;-)

~ana~ said...

ala....aidil pun apa kurang nya....heh3x....

nieda said...

bestnya ada kawan!!

nieda said...

comel dua badek ni...baik ajer. happy tgk mereka, comel

~ana~ said...

thanks nieda..:)...