Thursday, April 29, 2010

~........~

hr ni nak update blog sebenar nya...
draft dah siap...
taaaaaaaaaaaaaapppppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii............................
.
.
.
.
.
.
.
.
.
fon plak tertinggal..
gmbr yg nak letak kat blog ni, ada dlm fon tu...
hu3x...x best la hidup xde fon...
mcm la ramai sgt org call ko hr2..huh3x

xde la..hr ni kebetulan nak jumpa my brother..
dia nak dtg ofis ni...
biasanya bila dia smpai dia akan call la..
tp ni dia kena call no ofis la...
x suka la..kang nnti aku nak kena g toilet ka, despatchsambil mengumpat ka..
susah la kan...
kalau ada hp, bleh bw ke mana2 je...
erm...x syok la gini kan...

2-3 hr ni aku rs aku careless sgt...

2 hr lepas, g kuar mkn, bos belanja mkn kat al-rawsha, aku bleh tertinggal fon kat situ...
seb baik cashier tu jumpa and dia tlg simpan kan...

mlm td balik dr umah in law, aku tertinggal purse dlm kereta..
seb baik la purse x banyak duit
pg td aku tgk purse tu aku letak kat tmpt kaki sebelah driver..
kalau org ngintai, mmg terang2 nmpak purse aku tu...
hu3x...

kena hati2 la pas ni...hu3x...

4 comments:

Nor Aishah said...

mungkin byk sgt yg difikirkan tak? tu yg tercuai sikit.. nanti lebih berhati2 ye..

~ana~ said...

aishah, agak nya la tu ka...hu3x...

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

kita pun byk benda kena asik tulis dlm hp .. nak beli brg tulis kt notues hp . apa2 benda as reminder tulis kt hp ... mmg takut terlupaaaaaaaaaaaa

~ana~ said...

sis d, pas bersalin ni makin banyak terlupa dan makin banyak fikir...hu3x...