Tuesday, April 20, 2010

bonus link

korang biasa isi minyak kat mn?
aku dan mr azam biasa isi kat shell or bhp..
tp banyak kat shell la...

dah kalau isi kat shell tu, kami guna la bonus link card...
ada gak kenkdg lupa nak guna...
hr tu ms blog walking, ada nmpak blogger redeem point...
aku pun cergas la call bonus link kan nak check point..
dia kata point aku ada xpired end of april ni...
ala..point pun xde la banyak sgt...
n yg nak xpired pun xde la banyak gak pun...
tp baik la redeem kan..dr bazir gitu je...

n kebetulan plak card mr azam rosak,
so alang2 aku suruh diaorg hntr kad br utk mr azam...
bonus link ni guna nama aku as primary, mr azam, suplementary
senang sikit kan..satu kereta ada satu kad...

so, berbalik pd cite nak redeem td, aku just redeem on the spot kat stesen minyak je...
call stesen minyak yg kita nak g tu, tanya la brg yg kita nak tu ada ke x..
kalau ada, bleh la kan..kalau xde, korang bleh g stesen minyak shell yg lain la...
lgpun point x bnyk n redeem brg biasa2 je tu yg g stesen minyak je tu
tp kalau korang nak redeem brg2 besar, korang kena isi form kat website diaorg...

balik dr event gatsby tu, aku singgah stesen minyak shell kat umah aku,
n dia akan mintak ic kita..
nak redeem xleh pakai suplementary card tau..kena pakai primary kad...

so, ni la barang yg aku redeem..2000point...eh..2000 or 2200 point..x ingat la plak...
okla kan..x guna pun lg..xtau bila nak guna...


thermos baru..:)


close up sikit..:)

cantik kan...putih biru...saya suka....
suka la dpt brg2 free gini....

9 comments:

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

x pernah redeem apa2 brg lagie .. ketinggalan sungguh kiter ..heh..heh

~ana~ said...

rugi tu kak..sbb nnti ada point yg akan xpired...check la nnti ye..redeem je apa2 pun..:)

nieda said...

bestnya, jarang betul redeem apa2 kad

~ana~ said...

nieda, ana ni bab2 redeem brg ni laju je..he3x..brg free kan...:)

A D I A said...

tu thermos kan? i pakai bonuslink husband, selalu dapat voucher parkson je. jadi la, redeem tak penah kot. asyik lupa.

i penah redeem smile card (esso) dapat payung je. 2 tahun i collect tu hehe.

~ana~ said...

adia, ha'ah..thermos..pas ni redeem ar brg2 lak..mcm2 ada..hu3x...

Afne said...

ada expired date jugak point diorg ni yea? nnti bila2 nk check eddy punya point.

~ana~ said...

afne, ha'ah..ada xpired date..sbb tu kena redeem..kalu x rugi je...

Anonymous said...

british columbia travel http://icej.eu/concrete/clean-creosote-stain-from-concrete argentina where to travel and see tango [url=http://icej.eu/sunrooms/sunscape-sunrooms-kalmazoo-michigan]sunscape sunrooms kalmazoo michigan[/url]
american express gold card travel http://icej.eu/bathroom/broan-bathroom-heaters-fan-parts centro travel cards [url=http://icej.eu/bathroom/small-bathroom-renovation-in-burlington-ontario]travel cme[/url]
find travel companions http://icej.eu/kitchens/pictures-of-kitchens-with-ceramic-tile-floors saint of travel [url=http://icej.eu/paving/diy-paving]diy paving[/url]
travel and tours agencies in winston salem nc http://icej.eu/siding/xl-marine-siding single women travel [url=http://icej.eu/sunrooms/sunrooms-and-decks-10924]travel crock pot[/url]
triangle travel http://icej.eu/paving/leeboy-paving travel and tourism product knowledge [url=http://icej.eu/decoration/angel-decoration-for-furnature]angel decoration for furnature[/url]
discount discount air travel ticket http://icej.eu/sunrooms/cost-of-sunrooms travel van noste magazine [url=http://icej.eu/bathrooms/prefabricated-bathrooms]andreas table pictures dollar travel animal bills buyersthese[/url]