Wednesday, April 28, 2010

~hot story~

cerita hot aku dpt semlm...buat aku terfikir...

erm..mcm2 kan gaya manusia ni...

nmpak baik tp dlm hati xde sapa pun tahu....

susah kita nak percaya org dgn hanya melihat rupa paras je kan...

apa2pun aku terkejut...dia sgt berani....

dan aku?sokong gak la sikit2 sbb aku nmpak kan...

erk...korang nak tau ke cerite hot?
google la sendiri...cerita hot mengenai dunia berblogging ni....

malas la nak komen lebih2 kan...
sapa la aku nii....

10 comments:

mama tisya said...

nk tau gk citer hot tu..citer la..tk pn ym:-p

Nana said...

hehehe apa yg hot tu nak tau gak

A D I A said...

oo rasanya tau citer apa. i tak kenal both, tapi baca blog both. bagi i dedua sama je. laga je kepala dorang ni habis citer.

p/s dont quote me anywhere ye hehe. just my 2 cents.

Afne said...

uikkss.. apa yg hot ni?

mama_umar said...

aik? citer apelak ni ana?

~ana~ said...

aku nak komen kat adia je..:)

adia, i kenal yg kena hentam tu..yg hentam tu i x kenal sgt la..betul gak kata u tuh...laga je dua-dua kan..

ops..

don't worry, i x quote u nya..:)..

Nor Aishah said...

memang hot ana.. tgh hot di seantero blogger ni.. sampai mata ni tak leh miss dari komen yg ada di blog yg hot tu..

~ana~ said...

aisyah, i salute u berani komen terang2..i pun teringin gak nak komen tp cam segan la...kalau ikut kan nak gak luah sikit2...

sity sha said...

whts hot story?

~ana~ said...

ct, baca latest entry..