Tuesday, April 6, 2010

~ikea meatball~

hr jumaat lepas, kak call ajak kuar lunch...
nak g mkn meatball kat ikea..
aku on je..lgpun dah lama x g ikea...
hari jumaat kan rehat lama..so, x kisah la kan...



beratur panjang giler...
ingat kan weekday, xde org tp mak ai..ramai jugak...
dah habis beratur..ms nak ambik sudu, tetiba di sapa oleh seseorg...
lor..SIL aku rupa2nya..
kebetulan plak....
so, kami mkn slow2 sambil tunggu dia...





kami ambik nasi goreng dgn chicken wing,
meatball 10 biji...
chicken wing 2 ketul
1 slicw daim cake..pastu apa ntah nama dia..bola coklat yg salut dgn coconut tuh...

smua mknan sgt sedap ok...

pas mkn, masuk ikea jap...jln2 cuci mata
sambil pk, nak tabur duit nak beli apa
last2 sambar kerusi rm15 utk ajmal...
bkn main suka lg anak bujang sorang tu bila dpt kerusi tu..
asyik duk usung ke sana ke mari...
br2 ni kitaorg nak keluar nak g jln2 pun,dia nak bw kerusi tu...
ajmal...ajmal..kalau la kereta mama tu estima ke..alphard ke..
mama x kisah pun ajmal nak bw semua mainan masuk keta tu..
hu3x...




eh..tp kan..brg2 kat ikea thn ni dah banyak murah2 kan..
adalah 2-3 brg yg aku dan mr azam dok aim dah turun harga sikit...
best2x...:)

6 comments:

mama tisya said...

lama tk mkn meatball ikea...dapnye...daim pn suka...tp tula nk beratur tu yg mls...

Nana said...

xpenah try lagi meatball tu pasal jarang2 ke ikea tingin plak tgk

MadianiMamat said...

uwaaaa..nnti bwk i g mkn sume tu...esp meatballs tu!!!janji tau!!!!!!

~ana~ said...

mama tisya- akak kan selalu mkn sana gak kan..best kan meatball dia...daim cake tu..adoi la..asyik teringat2 je...

~ana~ said...

nana-g lah try..pasti x menyesal..heh3x..ni kalau ikut tekak kita la..:)

~ana~ said...

chiq-dtg je sini dulu..nnti kami bw la..masalah nya, kalu dtg sokmo x cukup masa..hu3x..