Thursday, April 29, 2010

~korang tlg jawab soalan saya bleh x?~

saya ni nak tanya la...
kenapa ye..kalau saya comment kat blog2 kawan2 saya..
saya dapati lepas saya review, comment tu x kuar...

saya faham la kan..
ada blogger yg setting utk diaorg approve kan dulu comment tu kan..
and ada jugak yg lepas kita comment, comment tu akan terus appear...

erk..xkan la saya comment biasa2 je, blogger tu xnak approve kot...

erm..xtau nak cakap apa..
ada sapa2 bleh tlg bg pandangan/jawapan x?

5 comments:

Afne said...

ana, sampai hatimu. afne mmg setting approve dulu tp rasanya selama ni tak pernah tak publish comments ana. mungkin jugak blogger tu lmbt approve kot... think +ve ;)

selalunya afne reject dr anon yg buat iklan. sorry la..

nieda said...

yg tu x dapat tolong, maybe ada blogger terlepas pandang..nieda xde setting approval terus jer appear

~ana~ said...

afne, erk...xde la nak salah kan sapa2 la...heh3x...sorry la afne...ana x berniat pun...sekadar bertanya je...:)..

~ana~ said...

nieda, tu la..maybe ada yg terlepas pandang kot..xpela..x kisah pun sbnar nya..:)

suhailina abu bakar said...

ade yg letak approval ke?huu..aku nye siap paksa org lg komen..heee..