Wednesday, April 7, 2010

~stok lagi~

last week saya tunjuk gmbr stok kat ofis kan...
kali ni saya nak tunjuk stok saya kat umah lak...
haru biru sbb bersepah2...
2 hari lepas br berpeluang utk susun stok tu balik...
bkn br berpeluang sbnar nya..tp br ada kerajinan..hu3x


stok bln 1...


ni plak bln 2 punya....


dan ini, bln 3 punya...


ni gmbr semua stok, bln 1-3..

so, korg bleh byg kan x betapa padat nya freezer sy skrg ni...hu3x....
tu pump 3x sehari je tu.....
biasa pump kul 6am, dpt dlm 9oz,
ambik yg frozen punya dlm 11oz, campur dgn 9oz td buat bekal utk aqil...
kat ofis pump kul 10am..biasa dpt dlm 9-12oz...yg ni mmg buat stok...
pump ptg kul 330 tu, biasa dpt 8-9oz...
yg ni tgk la..kdg2 bw balik, panas kan bg kat ajmal...
kadang2 masuk freezer....

alhamdulillah....
sgt bersyukur...
mintak2 la kekal mcm ni...
alhamdullilah...bersyukur dan berterima kasih pd yg maha esa
moga saya dpt bf kan aqil selama mn yg bleh....
insyaallah....
saya doa kan kwn2 saya pun sama....

8 comments:

Nana said...

masyallah beznye dpt simpan stok banyak2 gini

~ana~ said...

nana-alhamdulillah la...syukur sgt2..

nieda said...

meriahnya, alhamdulillah..saya masa awal2 dulu dpt byk camni, tapi sekarang cukuplah, x semeriah dulu..alhamdulillah

~ana~ said...

xpe la nieda..janji cukup untuk anak kita kan..alhamdulillah...

mama_umar said...

yg tukang tgk pon gembire,apetahlagi tuan punye badan kan,alhamdulillah rezeki anak =)

~ana~ said...

zety, hah3x...gelak lak baca komen zety...chaiyyok...moga kita sama2 berjaya ye...

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

kagummmmmmmmmmmmmmmm .... kita turut sama wish & doakan impian ana tercapaiiii ;-)

~ana~ said...

sis d, saya pun sentiasa doa kan akak..even x jd mcm saya pun tp dpt bg sikit2 pun xpe..