Thursday, May 6, 2010

~aku sedikit stress~

Semalam ambik half day sbb aku sedikit stress dgn bos aku lately...
Xtau la kenapa....
Aku rs perangai nyamyuk bos aku telah buat aku stress....
Kepala aku pun sakit...
Doc kata aku migraine...

Kebetulan mr azam cuti semlm..maka nya dia ajak aku buat terapi...
Terapi ke ikea..keh3x...
Xde la beli apa pun sbb x tau nak beli apa...
Lgpun pegi tu sbb teman kan kakak mr azam nak shopping....
Owh...aku makin teruja tgk brg2 ikea semakin murah...
Tp brg2 yg makin murah tu, kebanyakan aku dah ada..hu3x...

Ms kat ikea t uterus aku rs migraine aku hilang....
Hu3x

10 comments:

A D I A said...

bagus terapi tu, i like hehehe. harap hari ni tak migraine la eh, tension woo migraine2 ni.

Afne said...

klu camtu kena gi ikea tiap2 hari hehe

Nor Aishah said...

huh.. terapi ke ikea tu... memang boleh hilang stress n terus boleh keje balikkan

~ana~ said...

adia-tu la..i rs semua org suka terapi tu kan..hah3x...setakat ni jam kul 1115 pagi, i x stress la la...heh3x...

~ana~ said...

afne, heh3x...idea yg agak bernas tu..tp x larat gak kalu migrain hari2...

~ana~ said...

aisyah, bkn setakat ikea..pendek kata semua shopping complex la...mmg bleh hilangkan stress...hah3x..

nieda said...

hehe relax yer..mmg kalau dh kerja perkara biasa kalau stress..

~ana~ said...

nieda..rileks tanpa pk kan hal ofis langsung..hu3x..

mama_umar_maryam said...

mmglaaa..ikea mmg termasuk dlm deskripsi ubat,kih3

~ana~ said...

zt, ya betul..ikea tu salah satu jenis ubat terapi..