Wednesday, May 19, 2010

~blog walking~

tgh ber blog walking...
jumpa satu blog ni....
sedih sgt ok...
menitis gak la air mata aku bc...hu3x....
erk..x berani lak nak letak link blog tu kat sini..
ye la..even dia open blog dia tp kita kena gak mintak permission org dulu kan...
ni tgh tunggu permission owner blog utk letak link blog dia kat sini...

ish...
terus teringat kat little hero dua org tu....

dua2 tgh batuk x hilang2 lg...
dah 4 hari dah...
ajmal nmpak ok dah sikit..
aqil nmpak cam xde perubahan pun...
erm........sedih...
x sabar nak balik nak peluk cium diaorg....

2 comments:

A D I A said...

hi ana. tu la kekadang bila randon blogwalking ni kita akan terstop lama kat satu2 blog kan.

hoopefully awil akan bertambah sihat nanti. *hugs*

~ana~ said...

thanks adia....

tu la..nnti bila i dpt permission utk letak url tu, u masuk la blog tu..sedih i bc kisah dia tau..