Tuesday, May 11, 2010

~chicky club~

dah brp lama ntah entry ni duduk dlm draft....
malas gile nak edit...ada lg tuh 4-5 entry kat dlm tuh..
xtau la bila nak ada kerajinan utk edit nya...

kali ni nak cerita pasal anakanda AJMAL IRFAN...
hr tuh g kuar beli brg dapur, pastu mr azam ajak mkn kfc...
dah lama x mkn kfc kata nya....

ms nak masuk tu, aku nmpak banner dia tulis, reg. utk jadi ahli chicky meal...
aku nmpak dia tulis dapatr free gift, sling beg, kupon penjimatan, dll...
owh..sapa x suka free gift kan...

pas mkn cergas la aku isi form...
daftar rm9...
then, dia bg la beg tu....
ajmal bkn main lg..suka sungguh...
lupa sekejap pada beg spiderman dia tuh....





gmbr ni di ambil di pagi hari, sebelum keluar rumah nak g umah babysitter...
tgk la tuh, dia duk sandang beg pump i jugak...
skrg ni kalau nak pegi/balik dr umah babysitter, mesti dia yg nak bw beg pump i tuh...
agak nya dia kesian tgk mama dia duk dukung baby aqil, bawa handbag, bawa bag bj diaorg...

10 comments:

mama_umar_maryam said...

ana..zety dr aritu dok tnye psl chicky club ni dek nk dpt bag tu,tp xdpt2 asik abis je,hehehe,comel je ajmal usung beg tu

~ana~ said...

zety, seb baik dpt beg ni..kalau xde bag..xde la nak reg. nya..heh3x...

Nor Aishah said...

comellah dia sandang beg tu.. dia senyum lagi cute..

~ana~ said...

aishah..comel erk..heh3x...muka br bgn tdo tuh..sepet je mata nya...

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

kita pun reg utk adam bln lps ..hepppi jer dia dgn beg baru ;-)

~ana~ said...

sis diana, sama la dgn ajmal tuh..:)..

Nana said...

ritu konon2nk gak reg kan damia tak terbuat2 heheh

Ijan said...

Salam singgah dari blogresipi.

Comel sangat Ajmal dengan beg tu. Nak sama besar dengan dia. :D

~ana~ said...

ijan, thanks sudi terjah blog yg x seberapa nih...:)

~ana~ said...

nana, reg la...ada dpt kupon penjimatan tu..:)