Friday, May 14, 2010

~jawab tagged~

br bgn tdo...
so, saya kali ni nak jawab tag la plak yea...

1. cam biasa la ckp sapa yg baik ati antor tag ni
afne, thanks la sbb tag ana...heh3x..dlm malas2 nak buat pun, buat gak akhirnya...

2.tag kan kat kwn2 korng yg semestinya akan layan berangan bersama2 korng(nak tag kat 2 juta kawan pon tak pe)

akak
chiq
adia
aisyah
erm.....sapa2 la kawan2 blog saya yg x dpt lg tag nih...

3.dah tag kena la jenjalan war war kan kat kwn korang kan yg korng nak bg 2 juta kat dorng
ok, pasni nak g jln2 kat 'rumah' diaorg la....

4.Apa agaknya angan2 korang tu? korang berangan nak buat per ngan duit ni

kalaau la dpt rm2juta ni, 1st2 nak settle semua hutang2....hutang rumah, kereta, study loan, pastu bahagi sikit kat keluarga terdekat, then beli rumah atas tanah, invest sikit, simpan utk diri sendiri, husband dan anak2 jugak...nak bw family g mekah buat haji dan umrah, beli kereta estima@caldina@minicooper sidaman, kalau ada lebih lg, nak beli tanah@rumah lg...pastu nak derma kat org2 susah jugak..tu je la kot..cukup kan rm2 juta tu...berangan la ko x abis2 wei..

5-Cuba korang cakap camner kita nak dapat duit banyak camni kat dunia reality ek
buat bisnes..x kisah la bisnes apa2 pun janji..masyuk....

No comments: