Thursday, May 20, 2010

~kisah nya...~

rentetan dr entry semlm...
mlm td, saya jenguk balik blog 'tu'
dah empunya blog dah bg permission utk saya letak link dia...

ni la link dia....
sedih sgt bc kisah dia...tetiba je anak dia meninggal...
x dpt bayang kan camna kalau ianya terjd pd saya....
sedih tau....
smpai menitik gak la air mata nih bc cite dia....
harap kakak tu terus tabah dan kuat...

dan ia nya bg pengajaran gak kat saya...
kalau anak sakit, jgn ambik mudah...
kadang2 kita x merasa penderitaan dia...
alhamdulillah, balik ptg semlm, tgk batuk ajmal dan aqil dah ok dah....
cuma sikit2 je la...but diaorg still continue dgn ubat tu....

al fatihah utk arwah dzafri hisyam...
moga dia tenang di sana.....

2 comments:

mama_umar_maryam said...

ye ana.actually mase fresh2 citer psl arwah anak akak tu zety bace,mmg sedu2 zety nangis,kite doakan akak tu ttp tabah =(

~ana~ said...

tu la zety, kita br terjumpa blog tu..sedih kan..harap kaka tu terus tabah...