Monday, May 24, 2010

~kisah semalam....~

ptg semalam ingat nak keluar lagi..
nak g umah MIL la kan...
dah kata menantu hantu, mithali....
MIL sakit, harus la pegi melawat sekerap yg bleh kan....
tp ptg semlm ajmal tdo smpai kul 430,
erm..dah lewat la plak..kang nnti xkan mlm2 plak nak balik
bahaya tu bw kereta mlm2 dgn anak2 kan...

so, duk je la umah...
pas semayang asar, tanya ajmal, nak g playground x...
dia cakap nak...
lepas dia dan aqil menyepahkan umah,
bw la plak dia g main kat playground kat bawah....


hi...nama saya ajmal irfan..:)


asyik la turun naik jongkang jongkit ni....




ni xtau dia intai apa..semua jongkang jongkit tuh, dia tgk kat bwh tu...


nak naik buai la plak...












mok chiq, peace..:)



ni dah penat main, g duduk2 jap...pastu dgr dia panggil..
"mama, mr la duduk sini"...sweet je dgr dia panggil tuh..
mal, mama love u..:)

ajmal kan..dia main buai ke..jongkang jongkit ke...
dia akan nyanyi...
"buaai laju2...smpai puncak atap..."
pastu apa ntah lg dia cakap..x clear la...
tp owh...sweet sgt dgr dia nyanyi....


eh..gmbr tuan empunya blog harus ada...
tuan empunya blog biasa la...
selekeh je 24/7......erm..dah gemuk ar sikit skrg ni..
berat pun dah naik 1kg nih....
aqil nak tdo tu....dia duk tahan mata dia..xmo tdo dr kul 3ptg...

12 comments:

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

wah hepinya berplaygrounddddddddddddd.. isk lama dah tak bwk adam ke playground .. heh..heh ;-)

nieda said...

budak2 mmg sika pergi playground..seronok tgk mereka happy

mama_umar_maryam said...

budak2 nikan bwk men depan umh je pon dah hepiii

A D I A said...

eh 1st time tgk gambar tuan tanah :)

~ana~ said...

kak d, tu la...ajmal mmg suka g playground nih...semua permainan dia nak try...

~ana~ said...

nieda, tu la..suka tgk diaorg happpy..aqil tu dlm ngantuk2 pun bleh je gelak2 bila tgk ajmal main...

~ana~ said...

zt, tu la...asal kuar je umah tu dah mmg happy sgt2 dah...

~ana~ said...

adia, ish..zmn dulu kala, i banyak apa letak gmbr i...heh3x...tuan tanah yg sentiasa selekeh je..:)

rATu kEBaYA said...

bulatnya aqil tu.. erm.. tak tahan tgk kemontokan dia ..

Afne said...

takde gemuknya mama double A ni. jgn nk tipu.. kang afne wat edisi terjah trs ke pintu rmh kang hahahhaaaaa

debabnya aqil! gerammmmmmmmmmmmmm

ajmal, apesal tak ajak hana main kt playground?

~ana~ said...

aishah-skrg ni makin lenguh dah dukung dia..hu3x..

~ana~ said...

afne, betul la..dah makin berisi...ada sorg kwn ni dah tegur dah..hu3x..

eh..hr tu ingat nak sms afne nak ajak turun..tp takut mengganggu je...:)

erm..haziq afne tu pun apa kurang nya..debab jugak kan..:)