Monday, May 17, 2010

~salam pagi isnin~

salam pagi isnin kepada semua blogger2...

hr ni dah masuk keje..
ingatkan nak mc lg sbb mlm td demam makin teruk...
tp pg ni ok sikit la cuma ada sakit kepala sikit je...
harap2 getting better la...

masuk ofis dgn muka yg bengkak pg nih...
saya nih kalau demam, mmg muka akan jd bengkak...
and lg worst kalau saya mkn paracetamol...
lg teruk la bengkak2 nya...

hu3...ingat td nak letak gmbr muka bengkak ni kat blog ni..
ala...menghiasi blog kaedah nya...
tp..sih..malu plak rs nya..buruk bebenor..smpai bos pun tegur...
huh3x...

8 comments:

A D I A said...

morning ana. bos tegur muka bengkak ke? apesal bos tak suh balik je berehat, baru la bos prihatin hehe.

eh ada tag kita ek, tak habaq pun. nanti kita buat tauu.

Afne said...

take care :)

~ana~ said...

morning adia,

bos suruh je g ambik mc emergency dept tu..tp rs x smpai hati lak sbb hr ni dah 4/7 staff dah cuti..hu3x..sengal kan i nih..heh3x..

eh..hr tu x sempat nak bgtau anda di tag..heh3x....

~ana~ said...

thanks afne..:)

rATu kEBaYA said...

take care.. dah surut ke bengkak tu..

~ana~ said...

thanks aishah...bengkak dah makin surut la..i malu nak kuar dr ofis ni bila bos i dah tegur muka i bengkak..hu3x..

Nana said...

ana nk tgk muka ana hehehe
teru ek elergik ngan paracetamol tp bagus gak bukan elok pon mkn ubt tu

~ana~ said...

nana...muka bengkak lg la..malu la..heh3x...tu la pasal kan...bkn nya bagus mkn ubat2an ni kan...nana mesti tau banyak pasal ubat2 ni kan...