Sunday, May 9, 2010

~selamat hari ibu~

sempat lg ke erk nak wish ni..dah kul 1030 mlm nih...
xpela.....nak buat camna..br sempat nak menulis....
bz kekdah nya...

di kesempatan ini aku nak wish, selamat hari ibu
untuk semua ibu2 di serata dunia nih....

untuk ma saya...
selamat hari ibu ma...
thanks sbb jadi ibu yg terbaik untuk na....
thanks atas segala bebelan, ajaran, nasihat yg x terhingga banyak nya selama ni...

untuk my mil, mama.....
selamat hari ibu mama...
thanks kerana menjadi ibu yg terbaik untuk saya....

ajmal kan...dr semalam lg dia duk kata...
happy beday to you mama....
adoi mal oi...hr ni mother's day la mal...bkn bday mama....
pastu siap cakap love u mama....
owh..so sweet rasa nya...
bahagia dan bangga sgt menjd seorg ibu.....:)

xtvt hr ni xde yg menarik sgt...
balik umah mil jap...
mkn2 then gerak to klia utk hntr mil & sil balik penang....
ingat nak nak kuar dinner but mr azam keje malam...
so, mmg xleh la kan....





apa2pun..selamat hari ibu untuk anda2 semua yea...:)

No comments: