Sunday, May 23, 2010

~semalam..~

semalam buat pertama kali nya.....
saya bw ajmal dan aqil keluar tanpa mr azam @ sesiapa pun...
cuak gak sbnar nya takut diaorg buat perangai dlm kereta terutama nya aqil la kan...
tp sapa sangka, aqil dah nak smpai tmpt di tuju br buat perangai..
ok la kan....
kalau x, naik je kereta, letak kat care seat dia, mesti dia nangis....
dia xmo duk kat car seat dia tu....
alhamdulillah ms balik pun sama...
syukur tuhan permudah kan urusan saya semalam....

eh..lupa plak bgtau..semlm saya ke rumah PIL saya kat cheras...
MIL saya kurang sihat..
maka saya ni sebagai menantu hantumithali, pegi la melawat dia kan..
ambik ms setgh jam jugak...
good anak2 mama....

pesanan buat mr azam;
pas ni bleh la i panjang2 kan lg langkah i bw anak2 kuar ye..:)

2 comments:

A D I A said...

wah lepas ni dah biasa handle 2-2 leh la selalu kuar without en azam, practice make perfect eheh. makin panjang langkah ye nanti

~ana~ said...

adia, x la selalu..sekali sekala bleh la...:)