Monday, June 28, 2010

~ajmal dan aqil naik lrt & monorail~

semalam catat sejarah...
saya bw anak2 saya tanpa mr azam, bw mereka naik lrt dan monorail

kebetulan ada bowling tournament kat Berjaya Times Square,so, bw budak2 2 org tu naik lrt dan monorail
malas nak drive sbb semlm kan banyak jalan tutup....
mr azam plak x ikut sbb dia keje...
aku tersilap plak tgk schedule keje dia..
ingat dia keje mlm..rupa2 nya keje pg..
hu3x..dah la last minit dpt tahu..nak cr org ganti pun susah..
bbsitter diaorg lak ada hal..
last..angkut je diaorg berdua...

ajmal sgt excited ok..
smpai xmo turun...terpaksa tarik tgn dia..
hu3x....
dah la aku angkut gak stroller jugak...
susah gile nak bw..
tb baik la ada insan yg baik hati duk tlg kitaorg...


tgh tunggu lrt..


aqil yg cool...


org bg seat, xmo duduk pun...nak pegang tiang tuh..


dlm monorail...





ni ms on d way balik...




saya yg kepenatan....:)

aqil nak duk kat stroller sekejap je...
pastu xde nya...
nasib baik bw sling, so, pakai sling, letak bag kat dlm stroller tu...
ajmal mmg xde nya nak duk dlm tuh....
tp xpe la..x rugi gak bw stroller tuh sbb ms aku tgh main bowling,
aqil tdo..so, letak dia dlm stroller la...
rs mcm kekok bw stroller sbb dah lama sungguh x bw stroller...

tp apa2 pun, happy sgt...
apa2pun...pengalaman la..
handle hero2 2 org tu...
ajmal nampak happy sungguh...
aqil, even dia x faham lg tp nmpak muka dia mcm pelik bila naik lrt dan monorail...:)

12 comments:

A D I A said...

wahh bagus leh handle 2 kids naik monorail n lrt :) lepas ni leh la mr azam tinggal2 selalu, berdikari..

MadianiMamat said...

Slipar ben10 die tu blh pakai lg ke??x sia2 toki die beli...haha

~ana~ said...

adia, kalau keadaan terdesak bleh la..kalau mr azam ada, mmg kena hangkut jugak..:)

~ana~ said...

cik, ada cite psl selipar tuh..nnti ambe cite...

mama_umar_maryam said...

wahh, hebat ana!haha, zt nmpknye blm pernah kuar ber3 lg dgn budak2 tu, wpon gune jogger double tu..x beranni lagi,huhu..

~ana~ said...

Zety, hu3x...ni 1st time la kuar gini..hr tu pernah kuar ber3 gak tp naik keta g umah mil je..ni mmg betul2 keluar..mmg jd pengalaman la..

zety, try la..tp xyah lama2 sbb kita xtau lg keaddan diaorg camna.selesa ke x, ok ke x..

Nana said...

SAMA LA..KITA PON XLEH UPLOAD GAMBO INGT KITA NYE JE PROBLEM HEHEHE

KITA DAPAT RASAKAN BETAPA EKSITED NYE BUDAK2 TU NAIK LRT HEHEH SEBAB DAMIA PANTANG GILE NAMPAK LRT MULA LA MEROYAN NAK NAIK

~ana~ said...

nana,

tu la..tension gile..awat la blogspot gini gaya skrg nih?

tu la nana, excited gile..sblm ni dia panggil lrt tu bus...dah banyak kali ajar pun still pangil bus..tp pas dia naik br ni, terus dia panggil lrt..hah3x..

MadianiMamat said...

bkn putus doh ke slipar tu???feveret btol tu...huhu
jam mok kaq pon x ketinggalan..sokmo pkai..
bagus2!!

~ana~ said...

mmg dah putus pun..jap tunggu ada entry khas ambe buat psl selipar tuh..

Afne said...

waa berjaya jugak naik monorail yea?!

hana aritu potpet2 abc-z, 123-10 sampai mat saleh puji2. ibu dia lak yg kembang hahahaaaaaaa

~ana~ said...

afne, hah..dah berjaya dah..:)