Monday, June 7, 2010

~cuti2 malaysia~

dah bersawang blog nih aku tinggal kan...
dari jumaat hingga semalam,
aku dan family g bercuti...
bercuti ke satu destinasi yg org lain dah berpuluh2 kali smpai
tp aku br 1st time smpai..jakun gile rs nya....

gmbr dan cerita akan menyusul kemudian....
sgt2 penat ok.....

2 comments:

A D I A said...

wahh tak sabar tunggu entry, i pun nak gi cuti2 mesia tapi belum book tmpt hehehe. tolong suggest skit tmpt tak jauh dari kl tapi best?

~ana~ said...

adia, kalau i suggest ntah2 u dah pegi semua2 tmpt tu kot...heh3x..cameroon, pd, fraser hill, a famosa resort....