Wednesday, June 23, 2010

~D'One Steak, Bandar Baru Bangi~

hari isnin baru ni, konon2 nya la nak belanja mr azam mkn sempena father's day...
xtau nak mkn kat mn, last2 aku ajak g mkn kat D'One Steak kat Bangi
punya la jauh nak mkn steak smpai g bangi...
tp sbb nak try kan....
gigih mencr, pakai encik google la, gps la..seb baik smpai gak akhir nya...











mango juice utk mr azam-rm3
horlicks panas utk me-rm2
review; mr azam kata, lebih kurang rs mcm chop n steak
horlicks aku, biasa2 aja...


sizzling steak-rm13.80
rs lebih kurang dgn chop n steak


chicken chop-rm8.90
rs pun lebih kurang chop n steak..

pendek kata apa yg kitaorg mkn tu, lebih kurang dgn taste kat chop n steak..

malas nak menulis hr ni...
mood dah ok...(semalam dgn kelmarin dulu, mood aku kureng)
tp sbb sedikit sibuk nih, tu yg jd malas nak menulis...

9 comments:

itangmanih said...

kt seksyen brape ni?nnt leh jd port kitorg lps pindah bangi...hehe

rATu kEBaYA said...

sedap ye... kat mana ni

~ana~ said...

Akak, aishah,

kat seksyen 6 bandar baru bangi.

sedap la rs nya...

:: iManja :: said...

hai..

sedap ke?...kiter dah try tp tk boleh blah la...restoran nmpak menarik tp rasanya mmg kena tukar chef...tak kene ngan tekak

~ana~ said...

imanja,

pd i ok lah..nak kata teruk sgt tu xlah...
biasa la kan..tekak setiap org berbeza..:)

mama_umar_maryam said...

hehehe, sori ana, hp zt kong lah..smpi ke sini gigih clbrt ye..ok aje kan steak die?

~ana~ said...

zety, ok la steak dia...mcm kat chop n steak kat kg baru tuh..

Anonymous said...

baru pegi semalam.. ordered t-bone steak.. mintak tanak garing.. skali dia serve cold steak!! WTH.. tau lah tanak kasi garing tapi takkan tak panaskan dulu?? fail lah.. malas nak pegi dah..

~ana~ said...

anon, erm..kesian nya awak...apa la diaorg ni kan..nak berniaga buat la cr betul2...ni mmg jenis nak lingkup cpt agak nya nih...hu3x..