Monday, June 14, 2010

~hari minggu~

eh..kenapa saya sungguh malas nak menulis yea....
padahal ada cerita yg nak di cerita kan...

mungkin kan excited menunggu sesuatu?
heh3x..sabo2x.....

meh la nak tulis cite pendek sikit....
hari sabtu br ni attend bday party tisya...
sis erryn buat kat alamanda putrajaya...
kalau ikut kan alamanda xde la jauh dr rumah tu...
tp oleh kerana ajmal tdo, kena la tunggu dia bgn dulu...
kul 4 br gerak..majlis abis kul 5...
perjalanan dlm 25min je tp nak cr parking lg...cr tmpt tu lg..
kesudah nya 440 br smpai...
seb baik mjlis x abis lg....
mkn2 jap pastu ambik gmbr,
jln2 kat alamanda jap pastu terus balik sbb mr azam keje kul 8mlm...

ajmal kan..xtau la dr pg sabtu tu dia asyk duk nyanyi lg happy birthday...
so. kami promise la kat dia ptg nnti nak bw g bday party...
dah sbb lambat smpai, mmg x nmpak la tisya tiup lilin kan...
balik umah dia tanya, "mama, mn bday to you?"
hu3x..sian lak rsnya....kena beli kek sepotong la utk dia tiup...
erm..tunggu annivessary nnti la beli kek...

hr ahad melepak kat rumah sbb mr azam tired...
sian gak dia skrg ni asyik la keje 12 jam je....
ada wedding kat padang jawa, klang tp mmg x pegi la kan sbb driver penat...

erk..malas nak menulis lg..just saji kan korg dgn sekeping dua gmbr ye..
tp kan..gmbr tuan tanah sungguh la sememeh kan....hu3x...


sungguh la buruk muka aku saat ni...mama tisya gak yg anggun..sian bday girl..moody je sbb nak tdo...


see?mmg sememeh kan?

tu je cite hr minggu aku..hr minggu korang?

10 comments:

mama tisya said...

alhai sian ajmal nk busday to you gk ye...hehehehe...anyway tq ye sudi dtg even dh lewat...

~ana~ said...

tu la kak..ajmal skrg ni asyik la duk nyanyi birthday to you tuh..

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

wah tgk gmbr pun dah tau meriahhhhh party eryn nieh .. hubby kita keje that day sp mmg kami x dpt join

~ana~ said...

kite yg dtg lewat pun rs kemeriahan nya kak d..kalau dtg awal lg la meriah...

A D I A said...

hamboi eksaited menunggu hape tu? ok la tu wiken ada gak aktiviti. i gak berwiken di spital heheh. sememeh ke? biasa la tu natural beauty hehe.

~ana~ said...

adia, nnti i war2kan i tgh menunggu apa..:)..xleh bgtau awal2..nnti basi..

xpela adia, duk hospital pun ok apa..dilayan bagai puteri raja..

mama_umar_maryam said...

huhu..xde jodoh nk jmpe sabtu lepas kan ana..

~ana~ said...

tu la zety, xde jodoh plak..xpe la, nnti2 ada rezeki, bleh la kite jumpa erk..:)

helena's said...

tak tangkap gamba ngan kakak =(

~ana~ said...

tu la cik hel...eh..nnti next time kite jumpa, kite ambik gmbr sama2 erk..cik hel ni comel la...