Wednesday, June 2, 2010

~stok terkini~

stok terkini....sehingga 01/06/2010.



ni stok kat peti ais kat rumah...
plastik paling besor tu bln 5, plastik color oren tu bln 6(yg 1/6 punya)
bwh plastik merah tu, bln 4...



ni peti ais kat dept. saya kat ofis,
stok bln 3...



no stok bln 4..tumpang kat peti ais SS dept...



ni stok bln 4 dan 5, tumpang kat peti ais PMM dept.
yg satu plastik dlm tupperwaree tu bkn saya punya tau...
tu yg bdk dept tu punya...
saya tumpang seronok bila tgk kawan2 kat ofis ni yg semangat utk fully bf baby diaorg...
harap2 lepas ni, kawan2 ofis saya yg lain pun mcm ni jugak la...

erm..pasal susu saya plak...
alhamdulillah, even aqil dah mkn, susu still maintain...
sekali pump average dlm 9-10 oz yg dapat...
sehari, 3x je pump..tu je yg termampu...
teringin nak pump banyak kali mcm supermummy afne tuh...
tp..ish...sgt la x mampu nya...
penat+malas...
ntah bila la semangat kerajinan tu ada...

eh lupa plak nak bgtau..semalam kat blog nieda,
ada bgtau pasal satu website yg cite psl susu ibu ni..
korang kalau free bleh la masuk sini.. duniasusuibu
banyak gak info bleh dpt selain susuibu.com tu...

9 comments:

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

kagummmmmmmmmmmmmmmmm .. ana kena beli deep freezer asing nieh .. stok makin bertambah dah ;-)

nieda said...

byknya EBM...kagum tgk..TAHNIAH..

~ana~ said...

kak diana, thanks....nak beli deep freezer tp xde tmpt letak..dapur kat rumah tu kecik sgt...

~ana~ said...

nieda, thanks..alhamdulillah..syukur sgt2 dgn rezeki yg tuhan bg nih..

A D I A said...

wah stok u, kagum dgn kegigihan u :) harap2 i rajin mcm u gak la ye nanti..

~ana~ said...

adia, hopefully sgt u can bfeed ur baby nnti..adia..xpe..i tahu u mesti rajin nya...apa saja utk anak kan..:)

Afne said...

ana, knp la disebut2 nama fne. takde super mana pn. tgh cuba mengumpul stok. mmg gila jap tgk stok susu ana. walaupun tak pam byk kali tp susu tetap mencurah. rezeki aqil kan..

~ana~ said...

afne, xpe la..ana bg gelaran tuh kat afne..:)..tu la..alhamdulillah rezeki aqil murah...

Ummi Ummair said...

Salam..wah..banyaknye stok pn.ana. nampaknya kena beli deep freezer tu.