Thursday, June 10, 2010

~xde tajuk~

entry xde tajuk sbb nak tulis apa yg terlintas di fikiran dan apa yg terkandung di hati...

  1. teringin nak upload gmbr kat langkawi lg kat blog tp ofis nih internet lembap lak..pastu diaorg dah block mende2 ntah, kenkdg ada gmbr bleh upload, ada gmbr x bleh upload. xpela..nnti aku upload kat fb je la balance2 gmbr tuh..nnti korang muak lak tgk gmbr langkawi aku yg x habis2 tuh...
  2. teringat2 cheese stick yg berharga rm0.99 sen kat jusco td..tinggal 2 ketul, aku nak g ambik tray nak ambik cheese stick tu, pastu tgk2 sorg chinese lady dah rembat abis...adoi..smpai skrg aku duk terbyg cheese stick tuh....
  3. aku ada keje tp kenapa aku malas nak buat keje2 tuh...kat mana menghilang nya kerajinan aku tuh...
  4. kenapa aku rs skrg ni mcm x cukup ms je...cepat sungguh ms berlalu...tp aku rs penyebab utama, aku yg gagal mengurus masa....
  5. aku masih terfikir..kenapa ms kat langkawi hr tu, aku xde mkn banyak, minum air pun kurang, tp breast aku membengkak gile2...aqil minum mcm biasa...seb baik ms tu aku bw pump...kesudah nya aku buang hampir 30oz susu sbb xtau nak buat apa...nak bg ajmal, ajmal sendiri pun kurang menyusu time kat sana sbb asyik duk main je...kenapa ye breast aku membengkak gile2...

dah..tu je yg aku pk setakat ni...ok..babai..aku nak g stepdown ccu jap..melawat sedara aku masuk sini....

8 comments:

MadianiMamat said...

ape?????xmkn byk???piiirahhhhhh...mkn byk dr zam ok!!km perhatikan anda...muahahahhaa

~ana~ said...

eh...jahat la uning nih....memerhatikan org plak...mn ada banyak gitu...gitu kira x banyak lg tuh..hu3x...

A D I A said...

i pun nak upload pic melaka trip tapi malas yg amat. oh u nak upload kat fb ye? tak dapat i tgk hehehe.

~ana~ said...

adia, dah balik erk...eh..meh la i add u kat fb...nnti bleh tgk lg bnyk gmbr..:)

nieda said...

nnti upload gambar k..seronok susu byk..

Afne said...

ana, afne pn takde feel nk buat keje sedangkan melambaaaaaaakkkkkkkk atas meja.

afne tau knp breast membengkak sbb ana happy dpt gi holiday!

~ana~ said...

nieda. kerajinan xde la..hu3x..

~ana~ said...

afne, mungkin gak kot sbb kite happy n minda mmg x pk apa2 pun melainkan kuali tefal tuh...hah3x..