Thursday, July 29, 2010

~anon~

rs mcm serik sedikit utk update blog...

alkisah nya skrg ni ada anon2 tgh berupaya mengkhatam kan blog aku...
dan juga meninggalkan ntah apa2 ntah nya komen...
erm..aku nak kata stress dgn komen yg ntah apa2 tu pun x gak..
tp pelik sikit la....
blog camni punya selekeh pun ada org nak dtg kacau....

aku rs aku x pernah pun kacau hidup org....
aku tulis blog ni pun sbb utk suka2...
kenkdg pun aku luah kan apa yg aku nak luah kat sini..
even end up aku tarik balik luahan tu sbb xmo ada pihak2 terasa....
tp aku puas sbb aku boleh menulis di sini.....

erm..xpela...
terima kasih la anon sbb sudi jenguk blog saya ni....
sila2 la dtg lagi yea...:)

8 comments:

A D I A said...

lalat ada dimana2 babe. sabar je la. heran kan org yg tak suka kita kononnya tapi gigih khatam blog kita.

nieda said...

sabar ye..

~ana~ said...

adia...tu la..tgh cuba utk sabar dan x pk semua2 nih...

nieda..thanks ya...:)

mama_umar_maryam said...

anon tu tulis/komen ape ana? cube reveal sket,blhla kitorg hentam die ramai2

~ana~ said...

zety, xpe la...malas nak besar2 kan hal ni...fed up pun ada..hu3x..

Afne said...

aku tau dh mesti zet komen punya sbb ko pernah sokong aku gak dulu hehe

sbr ana, anon komen hantam tu bgs gak suka ikuti perkembangan ana baca blog.. naik trafik, naik nuffnang hahahaaa

Nana said...

wah cik anon dtg menerjah ek heheh kita lom lg smpai cik anon tu

~ana~ said...

afne, tgh sabar nih...heh3x..

nana, xtau la apa yg menarik nya blog aku nih smpai anon dtg...