Thursday, July 1, 2010

~the best cendol in town~

wah...tajuk omputih gitu...
xpe..tajuk je...isi kandungan xde pun...
aku ni bkn nya reti tulis omputih pun....

hah nak cite pasal jalan2 cr makan la plak kan....
2 minggu lepas kot, kawan seangkatan untuk lunch ajak mkn sini...

nama rest; restoran wahab's, the best cendol in town
lokasi; xtau la tepat nya..tp yg pasti kat shop lot br kat sri rampai...

menu ada goreng2, laksa, nasi ayam, dan sudah tentu la cendol pun ada kan..
aku mkn cendol pulut..erm...cendol dia bleh tahan la sedap nya...
aku mkn mee goreng mamak...
fuh..smpai skrg aku masih teringat2 mee goreng mamak dia...
sedap sgt..tu ikut taste aku la..taste korang xtau la....

ms nak balik tu pakcik wahab tu br smpai..
dah tua bebenor pakcik wahab ni...
pakcik wahab ni mamak ye tuan2 dan puan...

erm..harga dia reasonable la...
cendol pulut aku rm2.30(kalau x silap)
mee goreng mamak rm3.8 ke rm4.80
aku dah x ingat la harga nya..dah 2 minggu lepas pegi kan....







6 comments:

A D I A said...

halamak tering cendol la. klu balik umah mil, i slalu makan cendol kat melawati. lepas ni leh terai cendol wahab la kat sri rampai ni.

~ana~ said...

adia, melawati kat celah mn? share la jugak...mn tau kot2 waktu lunch bleh terjah...:)

Nana said...

owh kita tau mana kedai ni.dekat nk g jj wangsa maju sana penah nampak beso dia nye signboard

~ana~ said...

hah nana, g la try..cendol dia bleh ttahan sedap..

:: iManja :: said...

wah bolehla wat port baru dikala dah tataw nak makan kat maner...ni yg baris shop lot baru ngadap kt imegresen tu ke?

~ana~ said...

sue, hah?ngadap imigresen?xtau la plak...sorry erk..heh3x..pegi tu pun ofismate yg drive..