Tuesday, July 13, 2010

~purse~

jom kita jawab tag from adia dan aishah...
tag yg sama je..so, jawab sekali harung je la kan...
dah lama x main tag2 ni..
tag pasal purse ye...
seronok jugak kan...


1. Snap the picture both inner and outer of the wallet.





2. Introduce your wallet brand, price, where you buy

purse ni brand sembonia,
mr azam beli kan sbb dah nazak sgt dah purse aku waktu tuh...
harga; kalau x silap aku rm 169.90 pastu dpt less 10% sbb beli time sale.
beli kat jaya jusco midvalley

3. Take out whatever inside your wallet (at least 5 pictures)

penuh berhemah aku jwb tag kali ni..
mengikut spec. sungguh la...


ni je duit yg ada...hu3x..


kad2 yg xtau apa benefit dia..:)


2 atas tu jarang2 guna..
2 bawah ni selalu guna..nak nak yg chery dan gold itu...


ni medical card...yg company punya..:)


lesen, ic, mykid ajmal, kad nikah..

4.Snap a picture of you with your wallet.


muka poyos...

5. Tag 5 person.

chiq
afne
nana
nieda
sis diana
zety
akak

8 comments:

rATu kEBaYA said...

hehehe.. dah jawab ye.. rupanya adia pun ada bagi ye.. tq..

~ana~ said...

aishah, ha'ah..adia pun ada bg gak..heh3x..xpe la jawab sekali je kan..:)

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

tag wallet nieh pernah jwb dulu .. tp x ler details smp kad2 sumer .. seronok laks tgk wallet2 org nih ;-)

~ana~ said...

kak d, oo ye ke..xpe la kalu gitu..

eh..kad je bersepah2 tp useless...hah3x..

mama_umar_maryam said...

alamak,terkena jugak!huhu..aritukan sebenanye ade izan tag zt jugak wallet nih..tapii smpi la ni xterbuat2..huhu..btw,kad chicky meal kene ade,hahah

~ana~ said...

zety, eh buat la..nak tgk kad chicky meal..hah3x...
penting tu tau...:)

nieda said...

wadusss kena juga tag..nanti nida jawab yer..

selalu Humaira yang selongkar purse mummy dia..tunggu dia selongkar dulu pastu nieda jawab ek

~ana~ said...

nieda, erm...alang2 tnuggu je la dia selongkar..pastu br bleh buat tag nih..:)