Thursday, July 8, 2010

~myvi limited edition~

aku mula kan cerita hr ni dgn myvi limited edition yg br keluar semalam...
dah alang2 g servis kereta kan, so, nmpak la myvi LE ni kat showroom...
girlish ok..sgt ke"perempuan"an bg aku....


dazzling red...


seat...


tgk ada bunga2 lg..nmpak x?


ni pun..ada mcm sticker..tp aku xtau la tu sticker ke x..



ada 3 color, dazzling red, ebony black & ivory white...
harga OTR metalic-rm48600
solid-rm48100
ni auto ye..utk manual, aku xtau la plak ada ke x...
erm..even yg color hitam dan putih tu,
kalau part bhgn dalam mcm seat tu, still color merah ye..
so, apa lg..jom serbu perodua...
erm..mcm saleswoman jual keta la plak...

14 comments:

rATu kEBaYA said...

cantik jugak ye.. nak suruh my sis rembatlah.. hehe.. saya takdolah guna jelah apo yg ado..

~ana~ said...

cantik aishah...tu la ingat nak suruh my sis ambik gak tp dia dah g booking persona elegance plak...hu3x..

nieda said...

sweetnyer..kalau byk duit boleh order 1..pang kena tampar ngan suami..hahaha

Hamzah Ian said...

bukan kaler pink ke ha?? pink ade kan?

A D I A said...

motip promote disini? Dapat komisyen kahh?

juelee said...

cantek gak dalam die.. hehe

~ana~ said...

nieda, statement nieda, lawak la..hah3x...

~ana~ said...

hamzah lan, dia xde la pinky sgt...yg gmbr nih pink la..tp nama diaorg bg, dazzling red.

~ana~ said...

adia, xde makna nya..kalau nak, pegi sendiri kat showroom perodua tuh..

~ana~ said...

juelee, dlm mmg cantik..kat luar, biasa2 je..

Nana said...

cantik kan berkenan tgk

~ana~ said...

nana, apa lagi..sambar la satu..:)

Syeeda Sobbihi said...

sgt cantik..cun..lawa..terpesona i!

~ana~ said...

syeeda, apa lagi..angkat la satu..:)