Thursday, July 15, 2010

~selero nogori~

salero nogori..
ni jalan2 cr mkn bersama kawan2 ofis 2 minggu lepas kalau x silap...
sebelum tu aku tgk jalan2 cari makan kat tv3, diaorg g sini......
ms tgk tu mcm best je...tgk variety lauk, org ramai, aku duk pk,
mesti sedap ni...

maka, menapak la kami ke ke jalan gurney...
eh bkn menapak...menaiki kereta...
erm...jauh gak dr ofis saya ke persiaran gurney tuh..
kalau naik keta dlm 7min gitu..hah3x...
lokasi dia kat persiaran gurney..
aku ingat2 lupa nak bg penerangan yg terperinci..
google sendiri erk...

ms pegi tu kan, aku tgk lengang gile..xde la ramai org mcm ks kuar kat tv tu
aku duk ingat kan salah tmpt tp mmg betul la....
aku pergi 6 org dgn kawan...x lama kemudian,
ada la lagi 4 org customer gak...
so, 10 org tu je la customer dia....huh...

sblm tgk gmbr, aku nak komen dulu...
dlm tv hr tu, tunjuk makanan punya la banyak jenis
tp bila pegi, hampes....
aku rs brp jenis je mknan dia..
x banyak choice langsung..
taste dia tu, bleh la....
harga sedikit mahal la....

jom tgk gmbr plak..gmbr ntah apa2 aku ambik sbb tension x kenyang...










ni yg aku mkn, pucuk ubi tempoyak, daging salai msk lemak, sayur goreng sikit,
ayam kg goreng berempah....

gmbr nasi x ambik plak...
nasi nya mak oi...seciput je..
bak kata cpm, besar saiz bra cup 32A je..
ish..mn cukup utk org mcm aku kan...
aku kan kuat mkn...
hu3x...

2 comments:

A D I A said...

ada kuar jjcm kan hari tu, makan style kenduri gitu siapada khemah ek? penah mkn tapi kat pj punnya

~ana~ said...

adiaaaaaaa......
mn u pegi....miss u soooo muchh....

ha'ah ada kuar jjcm hr tu sbb tu pegi..yg kat pj tu ok x?banyak choice x?