Monday, July 12, 2010

~spain juara world cup 2010~



fuh..akhir nya world cup 2010 berpihak kepada spain jugakk
hu3x..x sia2 aku sokong spain dr awal....

tp kesian pun ada tgk game mlm td...
referee asyik lebihkan spain je..
netherlands salah sikit je pun terus kad kuning...

berdebar2 tgk mlm td..
tp 2-2 team bg aku mmg main dgn cemerlang la..
tp bila tgk spain banyak conquer game, aku dah rs mcm spain akan menang...

apa2pun tahniah buat spain..anda hebat..:)

****************************

aku nih xde la gile bola sgt pun..
kalau world cup ni bleh la layan sikit...
kalau kelab tu mmg x sgt la...
4 thn sekali kan...bkn nya selalu pun..

erm..nak mintak apa ye dgn mr azam...
dia tu penyokong setia netherlands tuh..sian dia...hah3x...

6 comments:

nieda said...

huhu mesti penat berjaga tgk bola...

~ana~ said...

nieda, dr kul 2 pg..pastu xtdo..heh3x..sambil2 tgk bola sambil melipat kain & iron bj...so far, ok lg..tp xtau la kot2 kul 10-11 nnti ngantuk..:)

Nana said...

muahahaha..ana sama la kita xminat sgt bola ni..layan gitu2 je
kita bat ngan amrul..dia pon sama mcm en.azam sokong belanda hehehe
kita lak mmg sokong spain

kita ckp klw spain menang dia kena banje kita..apa2 saje yg kita minta haha ni xtau nk minta apa ni kekekke

~ana~ said...

nana, hah3x...so, apa lg..mintak je la apa2..:).peluang ada dpn mata kan..:)

rATu kEBaYA said...

tak berjaga tgk bola.. tapi berjaga sebab anak kene chicken pox.. ngantuk sey..

~ana~ said...

aishah, ye ke..
erm..kesian nya..
moga diaorg cepat sembuh yea..