Friday, July 23, 2010

~sudah tukar~

saya sudah tukar template saya..
dah brp hari dah, asyik kuar note yg tulis,
templates ni x kan appear lg lepas 23 july...
ingat kan nak ignore je...
tp sbb hr tu chiq kata pakai template blogspot ni senang je...
maka, aku pun try la guna template ni...
eh...mmg senang pun..x smpai 10 min dah settle dah....
cuma ada satu masalah je....

celah mn aku nak letak nuffnang yg between contents tu...
dah puas aku cr x jumpa2..
ms tukar template yg lepas tu pun gitu gak,
x de gak..last2 mmg x letak...
erm..ni rs tamak sikit la...nak letak jugak.....
ada sapa2 bleh tlg bgtau saya x, kat celah mn nak letak coding tu....
aku dah puas cr ikut tutorial yg aku jumpa..tp xde jugak...cmna erk...
help2....

9 comments:

nieda said...

Nida punya template pun kosong je..malas nk godek..later2 lah...hari tu pun nak letak nuffnang berjam2 gak..follow yg kt website nuffnang tu

Nana said...

ni kale PAS ni kekekeke hijau mata hitamku

~ana~ said...

nieda, pakai template blogspot ni senang..xyah pening2 dah....

nana, hijau erk...hah3x...

mama_umar_maryam said...

template ijau ni pon zt gune utk blog bbshop zt,hehehe

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

nak letak nuffnang iklan tue nyek...senang jerk...tapi cam na nak ajar nyek...xpun masuk jerk nuffnang nyer page..pas tue pegi dekat add adv nanti dia ajar kat situ cam na nak letak...

~ana~ said...

zety...sesuai la letak kat blog bbshop tuh...blog ana ni rs cam x sesuai je...

purplelicious...dah tgk kat nuffnang tu tp x jumpa la kat mn kod tu...

A D I A said...

i pun pas tukar template problem dgn nuffnang. rugi income i unt 3 hari. wahh bunyi cam byk je datang visit padahal berapa sen je rugi hehehe.

~ana~ said...

adia, u mmg patut la kata rugi..unique visitor mesti ramai...mcm i ni mmg xde nya la...:)

Sha Salleh said...

kenapa saya punya nuffnang problem lepas tukar template? sedihnya..dah la kebetulan banyak cpuv masuk...saje tau buat batin terseksa gini..huhu