Monday, August 2, 2010

~al rawsha again~

erm..kenyang dpt mkn free hr ni...
one of my ofismate dpt duit terpijak...
so, kami pun merasa la jugak....
dia nak mkn kambing..so, apa lg..al rawsha la kan...

take away je....
hr ni ambik semua jenis nasi....
so, menu hr ni adalah;

chicken kabsa
lamb kabsa
chicken mandy
lambd mandy
chicken madghut
lamb madghut

pastu ambik fried lamb jugak...

tp tu la..fried lamb kan dia serve dgn roti...
pastu, bila take away, smpai ofis roti tu dah keras...
even al rawsha dgn ofis aku x smpai 10 min pun..
aku rs kena mkn dan dan tu jugak la...

erk...ada kwn aku citer, org dok complaint,
al rawsha kat kg pandan x sedaap compare al rawsha kat jln damai ni...
bila tanya bdk kat jln damai ni, dia kata tukang masak kat kg pandan tu org br...
so, taste dia lain sikit la...
whatever la kan.....

erk...sempena bln pose,
pakej berbuka puasa kat al rawsha rm 40 ye tuan2 dan puan2...
kanak2 rm15...

erk..nak letak gmbr tp lupa bw kabel la....

4 comments:

A D I A said...

oo ada alrawha kat kg padan ke, tatau pulak. tapi walau mana pun ia berada i tetap tak minat makan kat al rawsha hehe.

~ana~ said...

adia, kat kg pandan tu br bukak...branch diaorg..heh3x..u x minat erk al rawsha ni....

mama_umar_maryam said...

zety mknn cap arab2 ni mmg blm penah cube mane2pon ana..nnt ltk gamba ye nk tngookkk

~ana~ said...

zety, lupa lg bw kabel...entry lama2 ana ada gak cite psl mknan arab ni...kalau rajin, selak2 la ke belakang...:)