Friday, August 6, 2010

~confius~

nak tanya lg la...

korang tahu x shampoo bawang ni brp rm?
aku ada dgr org kata mahal....
dekat hundred jugak la...

tp hr tu mr azam beli rm7.90@ rm17.90
lebih kurang mcm tu la harga dia..
aku x ingat betul2 brp rm....
tp yg pasti x smpai rm20....

confius la plak.....

4 comments:

Nana said...

ritu ada gak tgk kat giant tp idak la smpai beratus2 harganye dalam puluh2 je klw ratus2 tu mayb complete set kot

hentakbelipat said...

syampo bawang rasenye bnyak2 brand...so kut brand kot hargenye

~ana~ said...

nana, tu la..confius jap rs nya...kot2 la aku beli yg tipu punya nnti x psl2 botak terus kepala mr azam...hah3x...

~ana~ said...

hentakbelipat, ooo..ada banyak brand erk..tp yg saya beli tu rs nya mmg yg iklan jackie chan tu la..sbb kat kotak tu ada gmbr jackie chan...