Friday, August 27, 2010

~x sabar nya..~

hr ni bos aku cuti..
maka nya merdeka la kami semua..
dr td semua dok bantai tdo je..
aman....
xde gangguan..tp aku tdo kejap je..
asal nak tdo je, aku teringat kat keje2 yg aku x settle lg
baik keje ofis atau pun keje kat rumah...
so, buat la keje..maka nya aku tdo x smpai 15 min pun...
ish..rugi rs nya... :)

mlm td ke MV..
misi mencr hadiah raya utk my father n FIL...
utk ayah aku, adik aku pesan awal2 suruh beli sandal..
gigih la kami g mencr mlm td...
bab nak pilih saiz tu la yg susah..
kang x padan dgn dia..sian plak...
ms aku tanya abg aku, bleh plak dia kata,
"kala ikut saiz brand bata, saiz 5"
adoi la amie..ni jusco la..mn ada bata punya brand...
kalau nak beli selipar bata, baik beli kat trg je...
erm..dah settle, cr bj utk FIL plak...
mr azam la pilih..aku mn tau taste dia camna..
color apa dia suka dan x suka...

bleh plak time nak byr tuh,
kebetulan lagu "balik kg" yg arwah sudirman tu berkumandang...
ajmal apa lg..duk menyanyi jugak...
siap joget2 lg...
malu oi...semua org tgk anak aku....
mr azam dgn aqil, awal2 dah melarikan diri....
ish.....ajmal..ajmal...

erm...ptg ni PIL saya buat majlis berbuka puasa..
raikan anak2 yatim dan saudara mara jugak...
best nya x yah msk..
dah la mood memasak aku mmg dah hilang ke mana2 ntah 3-4 hr ni...

esk pagi2 buta bergerak balik kg..
x sabar nak balik kg..
nak mkn kuih muih...
semua aku nak pulun nnti..
nak lepas hajat..
pose thn lepas bnyk gak kuih muih x sempat rs..
hu3x...

tp kan...kain bj satu apa pun x kemas lg..
ingat nak balik la tghri ni kemas bj dan nak mkn jugak
opssss......tettttt....di situ....:)

selamat bercuti kepada kawan2 semua....:)

4 comments:

nieda said...

wah..shopink sakan

rATu kEBaYA said...

sopink ye.. banyak melabur tu..

selamat bercuti raya sakan..

~ana~ said...

nieda, shopping utk parents je..:)

~ana~ said...

aishah, heh3x..shopping utk parents je..:)

cuti raya start minggu depan..ni cuti pre raya...hah3x..