Wednesday, September 22, 2010

~cress wellness~

semalam aku dpt offer utk buat free facial & massage...
best siut..benda free sapa x suka kan....
hr tu ada klik kat iklan nuffnang..
cresswellness tgh buat promosi skrg ni...

1st korang kena register dulu...pastu pilih, kat branch mn korang nak pegi..
mcm aku, aku pilih kat Jusco Cheras Selatan sbb rs mcm dekat je dgn rumah...
tp kalau the gardens lg dekat...cessss.....
pas register, diaorg akan hntr confirmation email
then, dlm ms 3 hr wakil dr cress wellness tu akan call ko utk confirm kan...
pastu set ms bila ko nak dtg...
diaorg buat hari bekerja ye kawan2 sekalian...
tp sejam je treatment tuh...
aku pergi semalam, app. buat 630ptg..tp kul 7 br smpai...:)

pas isi form semua, pastu diaorg start buat rawatan..
best la..dia massage....
cr diaorg buat tu lembut je..
dgn alunan muzik yg mendayu buat aku rs mcm nak tdo je..

pas treatment tu, diaorg akan bgtau kita ni jenis kulit camna...
n diaorg ada suggest utk pakai product diaorg....TETAPI...diaorg x paksa pun....
diaorg ada gak offer utk jd ahli..rm344 sethn...
x kira la brp kali ko nak g buat treatment pun..ok je...
tp aku x ambik pun..yea la....susah la...anak2 aku nak campak ke mn...
semlm nasib baik mr azam off...bleh la dia tlg jg kan utk sejam....
thanks dear.:)

gmbr aku mmg x ambik sbb x berani...
kang nnti x pasal2 aku kena kang....

aku ada gak tgk top2 blogger yg dpt offer g buat treatment kat siini..
tp aku rs diaorg buat x sama dgn yg aku buat...
yg aku buat semalam bernilai rm280 je...
rs nya diaorg buat lg mahal kot sbb tgk siap telek bagai muka, badan...
mcm aku semalam, biasa2 je...

pas habis tu, diaorg akan bg misteri gift kat korg..
mcm aku semalam dpt mask...
ok la kan....
balik tu aku telek muka kat cermin rs mcm lembut je...
best jugak la...
rs cerah sikit muka..:)

sapa2 yg berminat atau ada sebarang pertanyaan,
bleh email aku bakawali0797@yahoo.com

2 comments:

Anonymous said...

Waa..spa and massage... bestnye. kite pernah try sekali masa honeymoon. memang best sampai rasa nak tertidur je.hehehe

ijan said...

Bestnye spa and massage... kite pernah try sekali masa honeymoon dulu. memang rasa nak tertidur je.hehe