Wednesday, September 1, 2010

~kisah balik kg~

masih penat lg..
cuti 4 hari, balik kg...
best balik kali ni...
mcm2 aku mkn...
bkn senang nak mkn mknan asli trg...
tambah2 lg di bln puasa...
ada bbrp mknan x sempat nak mkn..tp xpela...
at least puas hati gak sbb banyak mknan dpt mkn...

smpai2 kat kg hr tu rs sgt2 penat...
rs x pernah lg penat mcm tu...
smpai aku tertdo, mr azam tdo kan aqil...
ajmal pulak, dah jumpa adini,
terus lupa nak tdo....
hu3x...suka tgk telatah ajmal dgn adini...
x sabar nak tunggu lg 2 org cucu ma dgn ayah ni besar...
agak nya lagi tunggang langgang rumah tu kalau semua balik...hah3x...

balik kali ni ma dgn ayah buat majlis berbuka puasa..
alhamdulillah semua nya berjalan dgn lancar....
x besar pun kenduri, just panggil org2 kg je...

trg sgt panas ok...
perit tekak...berbahang..
mr azam kata lg panas dr kl...
kalau puasa kat kl, panas2 pun xde la rs perit sgt tekak..
tp kat trg, mak ai....
tp ni la kan..dugaan di bln puasa..
tuhan nak uji umat dia...
sejauh mana umat nya menahan semua ni...

mengantuk la plak....
okla...
buat keje plak...
xleh layan sgt ni..
ok..babai...

5 comments:

nieda said...

wow bestnya dpt blk kg..nak2 lagi dpt mkn favorite food

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

kami pun blk kg .. mmg penat rasanya coz travel jauh ..

~ana~ said...

nieda, balik kg memang best...

kak d, penat mmg penat kan tp puas hati..:)

Hairil Rizal said...

Tumpang laluu...

Cuti 4 hari balik trg, cuti raya blk trg lagi ke?

Sekian.

~ana~ said...

en hairil rizal, raya x balik trg sbb tu cuti 4 hari balik trg..raya nnti balik side husband lak...thn ni giliran dia..:)