Friday, September 17, 2010

~mood kerja @ mood raya~

saya dah kembali bekerja hari ni..:)
sehari je keje pastu cuti balik...
sukeeeee.....

semalam perjanan pulang ke kl
alhamdulillah lancar..even bnyk kereta kat jln...
bertolak kul 11am, smpai dlm 330pm..
banyak kali berenti, tu yg smpai lmbt tu....
smpai2 kl terus zoom ke kg baru...
terjah rumah kawan mr azaam,
dia buat open house....

cantik sgt2 la tu kan..
perut tgh lapar, dpt plak jemputan open house...
menu; nasi dagang, nasi minyak, mee kari...
tu menu utama....
mmg mantop la...
kawan mr azam ni org trg,
dia dgn family dia berhijrah ke kl...
mak dia ni ambik tempahan buat nasi dagang, nasi minyak...
erm..puas sgt dpt mkn nasi dagang..
even x balik raya trg, tp dpt gak merasa nasi dagang...:)
thanks mario for inviting us....

erk..sapa2 nak tempah nasi dagang @ nasi minyak utk mkn2 kat ofis ka,
open house ka, kenduri ka, bleh tanya saya ye..:)

esok lusa confirm banyak open house kan...
so far, esok aku xde invitation lg..
tp hari ahad ada 3..maybe 2 je sempat g kot...

pn ct, insyaallah aku terjah umah ko nnti..

aku xde nya nak buat open house..
sapa nak dtg, dtg je..rumah sentiasa terbuka..
tp kalau nak dtg, bgtau dulu sbb bleh la aku prepare apa2 kan...
rumah aku dah la xde biskut raya..
kang nnti korang x inform nak dtg, aku buat air ribena je...:)

gmbr raya later2 ye....:)

10 comments:

~ As ~ said...

Selamat Hari Raya, Maaf zahir batin dari Bob & As serta keluarga... :)

nieda said...

wah byk dah dpt undangan open house..best bawa perut je

~ana~ said...

as, sama la kita yea..:)

~ana~ said...

nieda, bw perut sambil otak kena beringat xleh mkn banyak nnti berat badan naik...tp rs nya x beringat pun...:)

Hairil Rizal said...

Saya tkde invitation open house lagi. Ok gak.. bagi perut rehat lagi.

SyidaGorjes said...

kat umah ai, kalau infom awal-awal pun akan dpt minum air ribena jugak.

mama_umar_maryam said...

ana,samelah!umah kite pon xde bskut raye,kepek2 byklah,klu dtg bangi jemputla g umah ;)

~ana~ said...

hairil rizal, xpe..bg perut tu rehat dulu...kesian dia dah terkejut dgn dgn makanan yg masuk raya br2 ni...:)

~ana~ said...

akak gorjes, tp air ribena pun ok gak kan...

~ana~ said...

zety, rumah zety seksyen brp erk? ana xde la xpert sgt kat bangi..tahu sikit2 je..tp insyaallah akan ke bangi jugak ni..nnti kalau ana pegi, ana roger2 zety ok...:)