Wednesday, October 6, 2010

~gardenia fluffy bun~

hr tu kat blog aishah, ada entry pasal roti gardenia yg br..
so, harus lah saya yg kuat mkn ni kena try ...

owh..mmg sedap..korg harus try...
mula2 beli satu je dulu..pastu kwn aku plak nak g kedai pas tu..
terus suruh dia belanja roti tu lg..:)






kenyang minum petang semalam dgn 2 ketul fluffy bun gardenia...:)
korang dah try ke belum?kalau yg belum, try la...

8 comments:

itangmanih said...

owh ini rupanya fluffy bun tu...akak just tgk iklan yg ditampal kt roti gardenia tu jer..ingatkan diorg upgrade roti gardenia tu ke fluffy version...wakakakaka...nk try la...mcm best je tgk..owh,makin fluffy la saya...adehhh

Anonymous said...

how much ya?

nieda said...

dalam bulan puasa hari tu ada jumpa kacang merah. sedap. Sabtu lepas try inti kelapa pandan pulak. mmg sedap. cuma kt kedai byk yg xde jual lagi kan

~ana~ said...

akak, ha'ah..diaorg ada tampal roti potong gardenia kan....mmg fluffy..inti dia mcm ada kelapa sikit rs nya...

~ana~ said...

anon, murah je..rm 0.80 je...

~ana~ said...

nieda, kat ofis ni ada kacang merah je...owh..mesti sedap kalau kelapa pandan tuh..

rATu kEBaYA said...

hehehe.. baru nampak n3 ni... memang sedapkan.. semalam tercekik tulang roti ni jugak yang membantu.. hahaha..

tapi sekali makan pasti nak lagi..

:: iManja :: said...

aritu cari tp dah hbs...belom sempat try lg...sedap tak?