Friday, October 22, 2010

~laicikang & kereta polis~

aku ni tgh la mencr kat mn la ada laicikang yg sedap...
puas la aku tnya org tp xde sapa pun tau...
sbb nak sgt mkn laicikang,
lepas la jugak hajat g mkn laicikang...
dah tau x sedap tp x expect plak smpai camni sekali rupa...




laicikang warna putih...kacang boleh kira brp ketul..agar2 je bnyk...
aku mintak suam dia bg ais..hoh....x mendengar kata betul....
hampes la sgt....tension gile...
tp tension2 pun aku mkn smpai habis jugak....
x membazir kekdah nya...

ada sapa2 tau kat mn laicikang sedap????
kalau dpt kat area ofis aku ni lagi bagus....

ni cerita kereta polis plak....
br2 ni kan, dlm kul 11 malam kat area umah aku...
kami br balik dr ikea...
mr azam berenti kat guard house tu sbb nak tunggu adik dia..
sekali tu aku dgr bunyi hon kuat...
ingat kan apa...
rupa2 nya....



kereta polis langgar gate kat guard house...
alkisah nya..kat rumah aku ni, lepas masuk touch card tu,
dia mcm berbukit sikit...
kereta polis tu parking la kat tepi tu....
tetiba dia menggelongsor sendiri....
huh..seb baik bkn kereta kami yg nak masuk time tu..
kalau x....xtau la....
aku rs polis ni x tarik handbrake kot.....


kereta polis.....


langgar tiang sikit je....so, sikit je la kemek nya...

guard plak satu hal...
bleh plak dia x tnya polis tu nak g mn...
biasa nya kalau visitor, dia akan tnya, nak g rumah mn..
ni agak nya sbb polis, guard bangla tu takut la sbb polis kan....
so, guard xleh buat apa sbb xtau polis tu g rumah mn...
tunggu je la polis tu smpai...
kesudah nya..kereta dr luar nak masuk x bleh..
kena guna gate utk keluar tuh...
aku tgk lepas 1/2 jam aku naik, br nmpak 2 org polis terhegeh2...
dia tgk keta dia kejap je pastu terus blah...

huh.....

maaf....
aku rs entry hr ni mengarut sikit....
aku pun xtau kenapa aku gabung cite laicikang dgn kereta polis...
tp sbb senang..aku cite je sekali harung...

12 comments:

rATu kEBaYA said...

hehehe... senangkan sekalikan satu cerita..

mesti bengang bila dapat laicikang mcm tu.. erm.. meniaga tu buatlah sungguh2..

~ana~ said...

aishah, mmg bengang gile....main2 plak meniaga....huh..

SyidaGorjes said...

laicikang dgn kete polis, dimanakah chemistrynya?hehehehe

nieda said...

nida suka lai chi kang kt restoren ani sup utara..

Afne said...

kereta polis tu mlm td ke ana? polis tu pn tau dh area berbukit tarik le handbrake addoooii

~ana~ said...

akak gorjes....entry yg langsung tiada chemistry nya...hah3x..

~ana~ said...

nieda, sedap erk laicikang kat ani sup utara...erm..bleh try nih...

~ana~ said...

afne, kereta polis tu hari sabtu malam ahad tuh...

Lovely Bella said...

erk... x bape nak minat mkn lai chi kang .. hehehhe first time lepak sini.. cam besh jerk! :)

~ana~ said...

lovelly bella,

thanks for dropping by...:)

A D I A said...

guard takut nak tanya polis eh. i wonder polis tu kena drop lesen/ ic tak kalau masuk situ.

~ana~ said...

adia, xde makna nya polis tu nak tinggal ic or lesen diaorg tuh...