Wednesday, October 6, 2010

~selamat hari jadi ayah~

hari ni 6 oct. jatuh nya hari lahir ayah yg ke..tetttttt...
rs nya br lg ayah bersara....

pagi2 td dah sms ayah utk wish selamat hari jadi...
ok, nak wish lg sekali la...

selamat hari jadi utk ayah..
semoga di panjang kan umur, dimurah kan rezeki...
semoga sentiasa sihat sejahtera dan berada di dalam lindungan Allah s.w.t...

kami semua sayang ayah....

_____________________________

pagi td bgtau la kat ajmal, hr ni birthday tok ki dia..
terus la dia nyanyi lagu happy birthday utk tok ki dia...
heh3x...mlm ni nak tepon ayah, nak suruh dia nyanyi lg la...:)

2 comments:

shakila mubarak said...

rekod la ajaml nyanyi. nnti bleh post video tu..

~ana~ said...

nnti malam k.na suruh dia nyanyi lg, then k.na try rekod...heh3x...