Monday, November 15, 2010

~comment~

skrg ni rs ralat sgt sbb jd mcm malas nak reply komen2 yg kengkawan tinggalkan kat entry2 blog ni..ntah la..rs mcm malas..tp lepas tu mesti rs x smpai hati tau...kesian rs bila tgk diaorg komen tp x berbalas. at least kita kena la appreciate jugak kan like pergi jenguk dan tinggal komen kat blog diaorg...tu jenis aku..

ada jugak yg blog aku masuk, kita leave komen tp diaorg x reply pun. pada aku kan..benda2 ni bergantung kita owner blog tu sendiri kan. ada yg jenis pemalu, xnak reply komen tp masih appreciate blogger2 tu kan..x kisah la kan..

aku suka kalau masuk blog kengkawan pastu tinggal kan komen. bg nmpak meriah sikit blog diaorg yg dah mmg meriah tu..tp kenkadang rs mcm bersalah bila aku rs nak jugak tinggal komen tp xtau nak tinggal komen apa yg related dgn entry..tu kenkdg aku rs ntah apa2 komen yg aku leave blog kengkawan. huh.

erk..xde idea nak menulis sbb kekenyangan..br belasah sekeping tosei dan sekeping capati. kenyang sgt nih..

12 comments:

A D I A said...

terasa ai, org tinggal komen ai tak balas hehe. bukan tak balas, tapi kalau komen berbentuk soalan baru i balas terus kat blog org tu :)

haah tinggal komen baru meriah skit kan. tapi tak tinggal komen pun takp janji baca :)

~ana~ said...

heh3x..jgn la terasa cik puan adia....x kisah la kan x berbalas janji di hargai kan..kan...

senyum sikit...:)

rATu kEBaYA said...

betul tu ana... tapi kdg2 aishah rasa aishah pun macam tu.. org dah tinggal tapi tak balas.. bukan sengaja tapi keadaan masa tu.. bila free sibuk nak buat n3.. baru nak tgl comment ada keje pulak.. terus buat keje dulu.. tapi mmg tak sampai hati..

Afne said...

ana, komen dgn ikhlas hehe. setakat ni sesapa yg komen kt blog afne semua afne reply pastu ada jugak yg reply balik.

afne pn kekenyangan lps lunch ni alhalmdulillah..

~ana~ said...

aishah, tu la kan...hu3x..kenkdg x sempat pastu bila dah lepas 2-3 hr, xkan br nak reply komen diaorg kan..

~ana~ said...

afne, yup..komen dgn seikhlas hati..:)

:: iManja :: said...

walaupon tk mengomen...tapi kiter rajen melawat taw (",)

SyidaGorjes said...

adussss....terkena idung ku ini.
sekarang agak bz,dulu rajin nak balas komen setiap satu.tapi akak rasa, baik jenguk blog org tu n balas kat situ je.

p/s: akak dah pos.

mama_umar_maryam said...

betul tu ana..kdg tu penah xrase lebih kpd nk jage hati?so that org tu dtg kt blog kite dan komen jugak?adekan?hmm..setuju dgn afne,ikhlas kan je..kdg kite ni bace laju je n3 orang,but atleast kite komen sket pon org dah suke ;)

~ana~ said...

sue, yea...ana selalu nmpak sue dtg tp x tinggal jejak pun...:)

~ana~ said...

akak gorjes, ok gak saya rs kalau mcm akak buat skrg ni tuh...biasa la..kita ni kenkdg ada time malas ada time rajin..

~ana~ said...

zety, yup..kenkdg rs mcm lebih kepada nak jg hati pun ada. tp ana x kisah la mn2 pun sbnar nya..ikut pd keselesaan blogger tu sendiri la kan..