Tuesday, November 16, 2010

~dapat hadiah~

pg td tgh edit entry yg patut aku publish hr ni, tetiba muncul budak despatch depan aku bg surat. alhamdulillah apa yg aku tunggu dah dpt. aku duk tunggu brg yg aku order hr jumaat hr tu. nak guna esok. alhamdulillah sempat smpai ke tgn aku. takut jugak x sempat smpai..sbb esok cuti kan..tp bila tgk brg tu..erm..kecewa la...sedih..x seperti yg aku harap kan...tp xpe la..nak buat camna...dah dpt brg dah kan...harap2 bila guna nnti, nmpak cantik dan bleh muat la...nnti aku cite2 kemudian apa kebenda nya ye....

pastu dpt lg satu sampul pos ekspress. dr akak gorjes. hadiah dia bg sbb aku teka mn dia nak g bercuti. aku main2 je teka sbnar nya..x sangka plak betul dan x sangka plak dia nak bg hadiah. apa2 pun terima kasih banyak2 akak gorjes. saya suka sangat tau..cantik. ni 1st time aku dpt hadiah dr blogger. aku ni x pernah masuk contest apa2 kat blog kengkawan ni..pemalu kekdah nya. hr tu je ada masuk yg utk eiffel tower tu. tu pun sbb afne tag. kalu x, xde makna nya...pemalu kata kan..sapa2 nak muntah sila..sila..



eh lupa bgtau, akak gorjes bg aku fridge magnet dr universal studio singapore.

aku mmg tgh mengumpul fridge magnet skrg ni. suka la bila dpt ni..bertambah lagi koleksi fridge magnet aku.

ok, ucapan terima kasih banyak2 akak gorjes..lain kali buat lg ye teka2 gini...suka saya...:)

ok, selamat hari raya aidil adha...pada yg pulang ke kamgpun, hati2 di jalan raya.

aku ni, bos cuti semalam dgn hr ni...sibuk je nak cuti mcm dia je nak raya..padahal raya dia br je lepas. harap2 hr ni management announce "early out". bleh la aku balik kemas2 rumah sikit.

14 comments:

rATu kEBaYA said...

cantiklah...

~ana~ said...

aishah...mmg cantik...:)

:: iManja :: said...

comeynyer...kiter pon suka kumpul...tp jgn letak kat fridge taw...tk elok

SyidaGorjes said...

lega dengar fm dah smpai kat ana.
tu je yg cantik walaupun xde lambang USS tu.

~ana~ said...

sue, comel kan bila tgk bersusun2 je..:)..erk..kenapa x elok letak kat fridge erk?

~ana~ said...

akak gorjes...

thanks a lot tau...yg tu pun dah cukup cantik..

erk..lain kali buat teka2 lagi erk..:)

mama_umar_maryam said...

oohh,analah slh sorg pemenang yer..tahniah..apeke barang yg ana dpt tu? xnk tunjuk?

nieda said...

best dpt hadiah FM..saya pun tgh mengumpul koleksi FM.

salam aidiladha

CGG said...

bestnyeeee...
dapat hadiah!

Nana said...

anak jom la join GA kita
mana tau dpt fM fraser hill
heheheh

~ana~ said...

zety, ha'ah..kita la salah sorg tuh...dpt FM. gmbr tu ye la tu..

~ana~ said...

nieda, ha'ah..ana pun br berjinak2 kumpul fm ni..org lain smpai dah penuh fridge, ana br terhegeh2..heh3x..

~ana~ said...

cgg, mmg best..:)

~ana~ said...

nana, insyaallah....