Thursday, November 11, 2010

~kenangan dulu-dulu~

minggu ni rs mcm nak menulis je...idea tu ada je dtg..:)

br ni kan, hari apa ntah, anak2 dak tdo, dalam pukul 1130pm gitu, aku dgn mr azam baring2 sambil borak2..

pasal perancangan masa depan...bnyk benda perlu di buat..kena start dr skrg. hopefully apa yg kami rancang kan tercapai mengikut target. insya allah.

pastu tetiba cakap pasal zaman2 bercinta dulu..

camna kitaorg kenal pastu jumpa, cakap pasal bil telefon mr azam yg melambung gila2 sbb asyik call & sms aku..:)...and aku masih ingat lg no tu tp dia x ingat pun..(:...(no tu dah x pakai skrg sbb lepas bertunang, kami ambik no. hp yg dekat2, so no. lama buang)

kat mn tmpt yg 1st kitaorg jumpa, aku pakai baju apa, seluar apa, color apa..n mr azam plak pakai bj dan seluar mn..dan lg sekali dia mmg x ingat...(pn ct, ko ingat x time 1st time aku nak g dating dgn mr azam nih)..:)...terbayang2 lg gmbr yg kitaorg ambik ms dating tuh..:)..kelakar la rs nya...sweet pun ada...

bnyk perkara yg kitaorg tempuh sepanjang bercinta. pahit manis semua ada.

x percaya rs nya...dah kat 11 tahun dah kami mengenali satu sama lain, bercinta, bertunang dan berkahwin skrg dah 2 anak dah...

huh..tetiba rs nak tepek gmbr 1st time dating tu kat sini...tp bila pk balik...x sanggup la..hah3x...

ok korang, maaf kan aku atas entry yg merapu ni..:)

12 comments:

Hairil Rizal said...

Alaaaa.. tepek aje la gambar tu. Kalau nak cover sket, pegi Photoshop dulu kasi oter mana yg perlu pastu post. Cantiikk!

sity sha said...

babes..yup still remember those moment hehehe

mama_umar_maryam said...

hehehehe,nnt pon nk scan lah ga,mbo lame2 ;)

Cik Pah said...

huhuhu..cik pah suker betul kalau nak recall memori memori dulu dulu..

best nyer.. tapi tak leh slalu lah..

Lyana said...

sweetnye bile terkenang kisah lame... hehehhehehe...

SyidaGorjes said...

nak tgk gambaaaaaaaaaaaaaaaa!

p/s: hubby akak dah pos sbb dia malu nak anta kat ana.dia seorang pemalu =)

~ana~ said...

hairil rizal

kalau nak tepek, kena tepek yg ori la..:)

~ana~ said...

pn ct, i terharu ok...

~ana~ said...

zety, sila..sila..pastu nnti letak kat blog...:)

~ana~ said...

cik pah, betul2..suke ingat kembali memori lama..zmn bercinta, kuar dating..:)

~ana~ said...

lyana,

mmg sweet...:)

~ana~ said...

akak gorjes,

xyah la..nnti saya nmpak lg gorjes dr akak..hah3x..larrriiii...

p/s; ya allah...pemalu rupa2 nya husband kak gorjes nih..ish3x...:)