Wednesday, November 24, 2010

~microsoft office 2010~



hr ni dan esok aku ada training..
thn ni, ni la br aku g training..seb baik training ni IT dept. yg buat, so payah keluar dr ofis ni..

training pasal First Look on Microsoft Office 2010
company nih br pakai microsoft office 2010 ni...
so, kena la belajar sedikit sebanyak kan.
nnti xtau apa2 susah jugak...
dah la keje2 seharian pun bnyk melibat kan microsoft office ni
senang je sebenar nya...senang kalau ko rajin godek2 la...

takut jugak sbnar nya..thn ni xde pergi mn2 course pun lg..
setiap kali, ada email pasal course kat mn2, mula2 hati melonjak je nak pergi..
bila part nak isi form terus jadi malas..kesudahan nya mmg x pergi...
ni sbb in house, so, senang la kan..xyah nak isi form bagai..

takut tu sbb nnti bila nak isi appraisal, bhgn training aku 0..
rugi tu kan..x pasal2..benda yg senang utk dpt markah, senang2 je jd 0...

bercakap pasal appraisal...camna la appraisal aku thn ni...takut aku..
harap2 la bos x bg markah rendah...hu3x...

ok, nak jalan2 ke rumah kawan2...
heh3x..course aku tu 1/2 day je..1/2 day hari ni dan 1/2 day esok...
cukup la kan..at least markah aku x 0..heh3x..

5 comments:

SyidaGorjes said...

kami dah tak pakai outlook ni since boss nak semua org bole reach emel masing2 dimana2 so menggoogle la kami.takde maknanya nak cek emel opis di rumah.

~ana~ said...

tu lg advance tu kak gorjes...

A D I A said...

ckp pasal traning, dulu i suka gi training. sbb leh keluar office takyah masuk office kan. tapi ada 1 course tu i kena paksa attend, public speaking training. nangis i heheh.

tapi bila gi cam seronok je. siap volunteer nak present dulu. tu duluuu la. skrg hampeh.

~ana~ said...

adia, siap volunteer tu x tahan tuh..hu3x...

mama_umar_maryam said...

selmt training ana..