Tuesday, November 23, 2010

~stress~



aku sgt la stress skrg ni...

kerja aku penyumbang peratusan terbesar dalam stress aku..
semalam balik keje takut nak drive...
takut aku hilang kawalan, langgar bontot kereta org lagi....

rs mcm nak shopping utk hilang kan stress..
tambahan plak aku ada satu wishlist..
tp masih berfikir2 nak grab ke x...
x pun, tghri ni rs2 nak panjang kan langkah g klcc ke..the mall ke..grab je la apa2 pun asal kan dpt kurang kan stress aku nih..

heh3x...shopping tu kan terapi...kan...kan...

17 comments:

SyidaGorjes said...

yeay!setuju sgt!
lagi banyak shopping, lagi kurang stressnya....

rATu kEBaYA said...

boleh2... shoping itu memang terapi yang paling berkesan..

shakila mubarak said...

tgu mega sales. mesti lg best shopping. time tu da x kenal erti stress da kak na..

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

sabar ana ..samalah kita ... hu..hu... oh yer bestkan kedai nasi dagang mahal tue .manjang ramai org kt situ

Lyana said...

awat ni kak?? takmo stress2 k...ha pi jek soping...hehehhe

Afne said...

knp ni ana? jgn stress ok? nnti efek ebm plak :)

ishh klu dh nk sgt tu shopping aje.. pastu tayang sini ok?!

:: iManja :: said...

pergila terapi diri...tak elok stress² ni

~ana~ said...

akak gorjes,

yup...pastu shopping stress gak tgk duit bnyk keluar..hah3x..

~ana~ said...

aishah, yup..terapi yg paling berkesan selain dr mkn..hah3x..

~ana~ said...

kila, kalau tgh stress tu xyah tunggu mega sale..nnti time mega sale, dah x stress dah kot..hah3x..

~ana~ said...

kak d,

ada kedai yg dekat dgn kedai tu lg sedap nasi dagang nya tp tutup plak hari tuh...

~ana~ said...

lyana, nak tunggu ms yg sesuai...heh3x..

~ana~ said...

afne, mmg dah effect pun...td dpt 9 oz je..

~ana~ said...

sue, tgh cuba cr ms utk terapi kan diri..:)

mahira oya said...

kite di sini pon stress..adeh

::Mamalyna:: said...

shopping memang terapi stress!
ilang semua masalah, ehehe

A D I A said...

shopping bila stres? tu emotional shopper tu. macam i heh. gimme 5!