Saturday, November 13, 2010

~time for merapu~

yeeehaaaa....hari sabtu sudah tiba...
heaven ok bila tiba hari sabtu...tp kalau hari ahad x suka sbb esok dah nak keje..eh..apahal plak main suka x suka ni kan...suka suki je...heh3x...

semalam aku mc..cerry berry..ntah apa kebendaa aku mkn smpai bleh jd gitu..awal2 pg tu dah rs perut lain mcm..so, pergi toilet. ms tu pk la, nak g keje ke x. sbb aku takut nnti aku sakit perut dlm kereta kan, nak buat camna. dah la semalam hujan kan, mesti la jln jammed..pk pk..baik tdo je...tp bila pk ada keje nak kena buat, aku tahan je..on d way g keje brp kali ntah sakit perut memulas2...smpai kat ofis, mkn2, buat keje semua, pukul 10 aku bgtau bos, aku nak g ambik mc. x tahan. terus balik tdo. ptg br g klinik.seb baik sempat siap kan semua keje sbb monday dgn tuesday ni bos aku cuti. rabu plak public holiday kan.

bleh plak on d way balik tu, tupperware bekas air aku terbukak. ada air milo. tumpah la maka nya. kena kat tempat letak kaki tu. aish..tension aku nnti berbau. balik2 tu terus hntr kereta kat car wash anil yg selalu basuh kereta aku tu. tinggal je kereta situ, aku suruh dia org hntr aku balik. smpai rumah,mr azam terkejut tgk aku. hu3x....

pas semayang jumaat, aku ajak mr azam g klinik. g ambik kereta dulu. kena rm5 je..muaahhh...anil sokmo bg murah kat kami. ni kira basuh dgn vacuum tuh..pastu kan terus g klinik. bleh plak klinik tu buka pukul 3, kitaorg smpai 2:30.g mkn dulu. bleh plak ms tu aku perasan purse aku xde. mesti tertinggal dlm kereta aku td. sbb kitaorg bw kereta mr azam. patah balik g cr purse br g klinik. mr azam bengang sbb buang masa. huh.

eh anak2 aku dah bgn. so, aku cut kat sini je.

korang apa plan hr ni? aku ingat nak kuar breakfast ni tp hero tua x bgn lg...hu3x..

6 comments:

nieda said...

hari ni plan nk mengemas rumah je. tak keluar pergi mana pun..breakfast pun kt rumah je. hero tua tgh sedap melayan taik mata. hehe

A D I A said...

hi ana, tension je kalau jatuh air berkaler dalam kete ni ye. i plan hari ni nak gi tailor. tmpah baju. hehe.

~ana~ said...

nieda,

lg best duk rumah rs nya..keluar pun asyik bersesak dgn org ramai je..

~ana~ said...

hi adia....:)

mmg tension seb baik husband i x marah n nasib baik jugak b=car wash tu cuci sebersih2 nya sehingga xde bau..

mama_umar_maryam said...

hahahaha,hari sabtu hari utk merapu n menyapu ;p

~ana~ said...

zety, sememang nya...:)